קנאה אובססיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאה אובססיבית
    עדי
    30/12/2012

שמי עדי אני נשואה כבר 4 שנים ובחודשים האחרונים אני מרגישה קנאה נוראית לדעתי אל בעלי ,יש לי כל הזמן מחשבות שמא הוא בוגד בי אני בודקת אותו ואת הפלאפון שלו כל יום ולפעמים כמה פעמים אני יודעת שזה לא הסוג הבוגדני ובכל זאת אני לא מצליחה לסמוך עליו קשה לי כשהוא יוצא מהבית בלעדיי אם זה לאירועים ואם לעבודה אני שונאת להרגיש כך מה לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה אובססיבית

הוספת תגובה

תמונה

• קנאה אובססיבית - תגובה

ורד מור
    02/01/2013

שלום עדי. זה שאת מודעת לכך שהתנהגות זו הינה בעייתית זו כבר נקודה לזכותך. האם קרה משהו שהביא לכך שהקנאה התפרצה כך? התנהגות כזו שאינה מטופלת יכולה להתעצם ולחבל ביחסים וחבל. אפשרות אחת היא לשתף אותו בצורה גלויה ונינוחה ככל שתוכלי במה שמציק לך בתקווה שזה ירגיע אותך. בנוסף, הייתי בודקת למה דווקא עכשיו הקנאה עלתה בצורה כזאת.האם יש לך יותר מידי זמן פנוי? האם לך יש אולי מחשבות על בגידה? האם שמעת סיפור שעורר את החשד? את כותבת שאת יודעת שהוא אינו בוגדני כך שבסופו של דבר הדבר החשוב ביותר הוא לא לתת לרגשות שאינן פועלים תמיד בתאום עם הראש לשלוט בהתנהגות שלך ולגייס לעזרתך מחשבות מרגיעות ומחזקות את האמון שלך בבעלך, בעצמך, ובמערכת היחסים שלכם. אם זה לא יעזור, תמיד ישנה האופציה לפנות לעזרה מקצועית. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו