מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שום דבר לא מרגש אותידיטה20/01/2013
אני מרגישה שאני חיה במין רוטינה סתמית. אין לי ממש שאיפות או רצונות. אין לי שום דבר לחכות לו. גם אם יש משהו שאני "אמורה" לצפות לו כמו דייט עם בחורה (אני רווקה) זה לא עושה לי כלום והרבה פעמים אני יוצאת עם גברים "רק כדי לצאת לידי חובה" וזה לא מתפתח לכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום דבר לא מרגש אותי - תגובה
ורד מור20/01/2013שלום דיטה
החיים ללא משמעות או תשוקה יכולים אכן להכנס לרוטינה מייגעת וסתמית. כדי לענות לך צריך לעשות ברור מקיף של גילך, עיסוקך, כמה זמן את כבר מרגישה כך, האם היו זמנים שהרגשת אחרת ואם כן, מה אפשר את זה? ועוד... אבל ברמה עקרונית ,לדעתי, חשוב לכולנו להיות מחוברים ברמה יומיומית לדברים שמשמחים ועושים טוב על הנשמה. גם בתחום העיסוק או התחביבים וגם בדברים קטנים כמו מקומות, אנשים, טבע, מוזיקה ועוד. המצב האידיאלי הוא כששמחה נמצאת בתוכנו ואנו קמים בכל בוקר חדש אל חיים שיש בהם מספיק מהדברים שמרגשים או מעניינים אותנו כדי שנצליח לשרוד גם את אלו שפחות ותפקידנו הוא למצוא אותם וכמו להאכיל את עצמנו בכפית של חוויות נעימות ומטיבות. מזמינה אותך לעשות מחקר קטן לגלות מהם אותם דברים שמשמחים אותך או שמכניסים משמעות לחייך ולא לוותר על למצוא אותם. זהו חלק מהמסע .אם המשימה קשה מידי עבורך והדכדוך מתעצם ממליצה לך לחפש גורם מקצועי שיוכל ללוות את התהליך.
בהצלחה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעמום בחיים
דנה19/02/2016אני בת 41 ומרגישה שהחיים עוברים ללא משמעות
לא בא לי זוגיות ולא בא לי ילדים
כל דבר משעמם אותי
מרגישה שעובדת סתם להעביר את הזמן
מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעמום בחיים - תגובה
ורד מור21/02/2016שלום דנה
מתחילים לחפש מה כן מרגש. כשתתחילי להניע את המקום הזה יגיע גם הרעב לעוד והחיים יהיו מרגשים ולא משעממים. השלב הראשון הוא לעיתים הקשה ביותר כי אנו מתרגלים לאזור הנוחות שלנו גם אם הוא לא מספק. להתחיל לעשות! גם אם את לא בטוחה מה מעניין אותך באמת זה יגיע מתוך ההתנסויות ועצם החיפוש. אם אין אני לי מי לי ואם לא עכשיו, אימתי??
האביב הוא זמן טוב להתחלות חדשות ...
בהצלחה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)