לא מצליחה למצוא זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה למצוא זוגיות
    מיכל
    04/03/2013

הי,
    אני בת 33 ולא הייתה לי זוגיות אף פעם. היו לי קשרים מעוותים של יזיזות ארוכה מאוד עם ידידים שלי מה שגרם לניתוקי קשר איתם ואני ממש רוצה בן זוג ולא מצליחה למצוא. בקושי מזמינים אותי לצאת לדייטים, אני רשומה לאתרי הכרויות ויוצאת משם למעט מאוד דייטים עם אלו שעוד נמצאו סבירים ולא יוצא מזה כלום. איך אפשר לטפל בבעיה?
    אגב, אני דווקא מאוד חברותית ופתוחה לאנשים חדשים.

תודה
    עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה למצוא זוגיות

הוספת תגובה

• לא מצליחה למצוא זוגיות - תגובה

מנשה כהן
    23/06/2013

שלום מיכל
    ראיתי שפסחנו עליך, לצערי. את לא אמרת - מה קורה פה? למה מדלגים עלי?
    פשוט שוכחים אותך או ממך...לא יודע אם זה קורה גם ביחסים שלך.
    ..
    לבעיה שהעלית: לפעמים יחסים גבר-אישה מקבלים אופי של ידידות וקרבה של אחים, ואז העניין, התשוקה, הסקרנות בין היא והוא לא מתעוררים. לא יודע אם באמת זהו המצב אצלך, אבל הצעתי לך חומר למחשבה? איך את מרגישה את עצמך כבחורה/אישה? מושכת? מעריכה את עצמך? איזה משוב את מקבלת מחברות ומגברים? ועוד הרבה שאלות שמתאימות לשיחה טיפולית. מטפל יכול להיות מעין מראה שתשקף לך מה שאת לא יודעת ואחרים לא אמרים. מטפל יכול לעזור לזהות מה מפריע ביצירת קשר זוגי מוצלח. תשקלי אפשרות לפנות..

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו