איך להיפטר מפסיכופט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להיפטר מפסיכופט?
    שלום רב
    13/05/2013

שלום רב.
    אני לא יודע אם זה הפורום המתאים..
    בקבוצת חברים אליה אני משתייך, ישנו אדם, שבמשך הזמן מאז שהצטרף לקבוצה, יצר לעצמו תדמית של אדם חביב, נחמד ומפרגן. לאחרונה, לאחר שעקץ את אחד החברים הקרובים לי, התבררה התמונה הרחבה: הוא שקרן גדול, נוכל, עם תיקים פליליים במשטרה. ועונה על כל הקריטריונים של פסיכופט. מאז קשה לי להיות במחיצתו בזמן המפגשים החברתיים. אנשים בקבוצה מעדיפים לא ליצור פרופגנדה נגדו כדי לא להיפגע בדרך כלשהי, או כדי לא להיחשב כ"רעים". אני מאמינה שחלקם עדיין מאמין שהוא טלית שכולה תכלת כמו שהוא ממשיך לתאר את עצמו...
    איך מרחיקים אדם כזה? הרי אין לו מצפון והוא רואה רק את עצמו.
    האם שיטות רוחניות של דמיון וחשיבה יוצרת מציאות עשויות לעזור?
    אני לא מחפש לפגוע או לנקום בו..אני רק מבקש ש י ע ז ו ב !!!
    לא רוצה לראות אותו יותר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להיפטר מפסיכופט?

הוספת תגובה

• יש סיבה מדוע דילגתם עלי?

שלום רב
    25/05/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להיפטר מפסיכופט? - תגובה

ורד מור
    25/05/2013

שלום רב,
    שיטות רוחניות ודמיון מודרך מטרתם להיטיב ולהשרות רוגע והרמוניה. מאחר ונשמע שאין שותפים כרגע בקבוצה לתחושת המצוקה, בכל אופן לא ברמה עשייה, מציעה לך לשלוט במה שניתן לשליטה וזה ברגשותיך או במעשיך. הייתי מציעה לך להתרכז בדברים החיוביים ,להתחבר לאנשים שעושים לך טוב, ולהמעיט ככל האפשר באינטראקציה איתו. במקרה זה בהחלט ניתן להשתמש בדמיון מודרך כדי להרגע וכדי שזה פחות ישפיע עליך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו