מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לורד מור- קורבן מול המציאותדנה28/05/2013
אני בנפילה ריגשית חזקה אחרי כתבה מגעילה שהייתה שלגילאי ארבעים פלוס אין מה לעשות בשוק העבודה. נמאס לי מזה כבר שבגילי מתייחסים כאילו אני כבר זקנה. וגם המשפחה שלי ושל בעלי כבר לא מהוות כר חם ונעים ובכלל נמאס לי מהכללללללללללללללל. אני רואה אנשים אחרים איך החיים שלהם אחרים לגמרי משלי וחושבת למה החיים שלי נראים ככה מלווים בתחושות קשות וחוסר אונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורד מור- קורבן מול המציאות - תגובה
ורד מור28/05/2013שלום ליטל
לרובנו יש לעיתים נפילות רגשיות .עולם הרגשות שלנו הוא דינמי ומשתנה.
נשמע שאת נמצאת כבר זמן רב במצוקה ושקשה לך להתמודד איתה לבד. האם התחלת כבר תהליך טיפולי? בהחלט נשמע שזה הדבר הנכון לעשות כרגע. "בכל קושי טמונה הזדמנות "-זהו משפט של אינשטיין .אני מאוד מתחברת אליו ומציעה לך שוב לחפש את אותה הזדמנות ולנצל אותה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזו הזדמנות את מדברת?
דנה30/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזו הזדמנות את מדברת? - תגובה
ורד מור30/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזו הזדמנות את מדברת? - תגובה
ורד מור30/05/2013הזדמנות לשינוי, ללמידה חדשה, לצמיחה ולהתפתחות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ורד
דנה02/06/2013איך אפשר באמת לצמוח אם בגיל 41 אומרים לך שאת מבוגרת כבר בשוק העבודה וגם הסיכוי להיריון נוסף יורד ובכלל לא בא לי להיות אמא מבוגרת.
הרי טיפול לא ישנה את הגיל שלי.
וגם כואב לי מאוד שהמשפחה לי לא מגובשת. ובכלל אני מרגישה די לבד. מזל שיש לי בן זוג מקסים הוא באמת הדבר האמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ורד - תגובה
ורד מור03/06/2013אנשים אומרים הרבה דברים, השאלה היא למה אנו בוחרים להקשיב או להאמין. אני מכירה הרבה אנשים שאומרים שהחיים שלהם רק התחילו בגיל 40.
טיפול עוזר לשנות גישה . החיים הם בעיקר תוצר של הגישה שלנו אליהם והאמונות שלנו לגביהם.
אשרייך שיש לך בן זוג כזה ושכך את מרגישה כלפיו .לא הרבה זוכים לכך.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד יקרה
דנה04/06/2013תודה על תגובתך והחיזוקים.
אני מקווה שטיפול באמת יעזור לי לעלות על דרך המלך ולהתמקד בעשייה חיובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד יקרה - תגובה
ורד מור05/06/2013בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)