מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון מקצועי או טיפול נפשידנה26/06/2013
בהמשך לדברים שכתבתי . רציתי לדעת אם כדאי לי יותר ללכת למאמנת שעוסק בתחום המקצועי שלי וביחד איתו לבדוק את האפשריות של העבודה. כי זה באמת מה שמציק לי מאוד בחיים.
או ללכת למטפלת של גוף ונפש וללמוד יותר על עצמי ועל דרכי רגיעה ולשחרר את הכאב שבי.
אני בלחץ בגלל הגיל שלי. שאולי יהיה מאוחר כבר בשוק העבודה ואני מפחדת מזה מאוד להשאר קרחת בסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון מקצועי או טיפול נפשי - תגובה
ורד מור26/06/2013שלום ליטל
מהנסיון שלי כשיש בעיה רגשית לא פתורה זה מפריע להתקדם ברמה המעשית. הייתי ממליצה על מטפל שיוכל לשלב את שני הצרכים שלך:שיעזור לך לשחרר את הכאב ולהתבונן על חייך דרך האמונות והבחירות שלך וגם יעזור לך להתקדם ברמה מעשית.
חשוב שתגידי שזה מה שאת צריכה ורוצה. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זו בעיה ריגשית לא פתורה?
דנה02/07/2013וכיצד פותרים אותה?
אני מרגישה נורא שבגילי אני מרגישה כך. האם את חושבת שאפשר באמת לשנות את החיים? אני רואה נשים בגילי לאן הם הגיעו כבר ואני מתוסכלת כל הזמן מזה וזה בעצם תוקע לי יתד.
את כזו מקסימה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זו בעיה ריגשית לא פתורה? - תגובה
ורד מור02/07/2013ליטל יקרה
בודאי שאני חושבת שניתן לשנות את החיים אחרת עיסוקי היה בזבוז של זמן. אל תמהרי לשפוט אנשים על פי מראית עין. את לא יודעת כיצד הם חשים בפנים ומה עובר עליהם. זה מאוד נפוץ לחוש מה שאת חשה ואת בדיוק בגיל המתאים. בבעיות רגשיות אני מתייחסת למצבים רגשיים לא מאוזנים שמביאים לעצב, תסכול , בלבול ,אי שקט או כל מצב אחר לא נעים שקורא להתבוננות ולשינוי. הלוואי והיה ניתן לפתור את זה בכמה שורות אבל לא ניתן. את מוזמנת להכנס לאתר שלי, אולי תמצאי בו עוד כמה הבנות, אבל עדיין ממליצה על טיפול עם מישהו מיומן שילווה אותך בתהליך של הפריצה מתוך אותה תקיעות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)