אימון מקצועי או טיפול נפשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון מקצועי או טיפול נפשי
    דנה
    26/06/2013

בהמשך לדברים שכתבתי . רציתי לדעת אם כדאי לי יותר ללכת למאמנת שעוסק בתחום המקצועי שלי וביחד איתו לבדוק את האפשריות של העבודה. כי זה באמת מה שמציק לי מאוד בחיים.
    או ללכת למטפלת של גוף ונפש וללמוד יותר על עצמי ועל דרכי רגיעה ולשחרר את הכאב שבי.
    אני בלחץ בגלל הגיל שלי. שאולי יהיה מאוחר כבר בשוק העבודה ואני מפחדת מזה מאוד להשאר קרחת בסוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימון מקצועי או טיפול נפשי - תגובה

ורד מור
    26/06/2013

שלום ליטל
    מהנסיון שלי כשיש בעיה רגשית לא פתורה זה מפריע להתקדם ברמה המעשית. הייתי ממליצה על מטפל שיוכל לשלב את שני הצרכים שלך:שיעזור לך לשחרר את הכאב ולהתבונן על חייך דרך האמונות והבחירות שלך וגם יעזור לך להתקדם ברמה מעשית.
    חשוב שתגידי שזה מה שאת צריכה ורוצה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זו בעיה ריגשית לא פתורה?

דנה
    02/07/2013

וכיצד פותרים אותה?
    אני מרגישה נורא שבגילי אני מרגישה כך. האם את חושבת שאפשר באמת לשנות את החיים? אני רואה נשים בגילי לאן הם הגיעו כבר ואני מתוסכלת כל הזמן מזה וזה בעצם תוקע לי יתד.
    את כזו מקסימה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זו בעיה ריגשית לא פתורה? - תגובה

ורד מור
    02/07/2013

ליטל יקרה
    בודאי שאני חושבת שניתן לשנות את החיים אחרת עיסוקי היה בזבוז של זמן. אל תמהרי לשפוט אנשים על פי מראית עין. את לא יודעת כיצד הם חשים בפנים ומה עובר עליהם. זה מאוד נפוץ לחוש מה שאת חשה ואת בדיוק בגיל המתאים. בבעיות רגשיות אני מתייחסת למצבים רגשיים לא מאוזנים שמביאים לעצב, תסכול , בלבול ,אי שקט או כל מצב אחר לא נעים שקורא להתבוננות ולשינוי. הלוואי והיה ניתן לפתור את זה בכמה שורות אבל לא ניתן. את מוזמנת להכנס לאתר שלי, אולי תמצאי בו עוד כמה הבנות, אבל עדיין ממליצה על טיפול עם מישהו מיומן שילווה אותך בתהליך של הפריצה מתוך אותה תקיעות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו