מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורד מור היקרה חתימה טובה ועדכוןדנה13/09/2013
מה שלומך? איך הייתה החופשה?
כתבתי פה בפעם האחרונה לפני כחודשיים. התחלתי טיפול עם מטפלת אבל לאחר שני פגישות הרגשתי שהיא לא מתאימה לי ובכלל אני רוצה הכוונה לעבודה. היא הביאה לי טלפון של של מאמנת עסקית שאולי דרכה אני אפרוץ דרך. היא אמרה שתמיד אפשר לבוא לטיפול. אך משהו במחשבות שלי כל הזמן אמר מה פתאום ולא נתן לי שום אפשרות לזוז קדימה והגעתי למצב של אפס מעשה ודכאון קשה שפגע בי ובמשפחה שלי. היום כנראה לקראת יום כיפור משהו קורה והתעוררתי קצת עם מחשבות חיוביות. התחלתי לראות שהמצב שלי פוגע בילדים שלי שצריכים אמא חזקה.
אני לא אוהבת את איך שאני חיה ופוגעת בעצמי. גם הזוגיות שלי משעממת אותי למרות שבעלי הוא אדם טוב ואוהב. אני זקוקה יותר לחיי חברה, לעשייה, לתשוקה, לפופלריות. אני חושבת על ללכת למכון כושר, בריכה ולהתחיל תהליך הרזיה. יש לי הרבה מה לעשות.
מה דעתך?
חתימה טובה ושנה נהדרת וכיפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד מור היקרה חתימה טובה ועדכון - תגובה
ורד מור15/09/2013שלום יקרה
נשמע שפרץ של חיים שוטף אותך ומזכיר לך שביכולתך לקחת את עצמך למקומות טובים יותר. כל מה שיעשה לך טוב וירומם את נפשך מהרשימה שהצגת מבורך. אין לי ספק שילדייך ישמחו לראות אמא מאושרת יותר שפועלת למען האושר שלה ולא מוותרת.
כל טוב ושנה נפלאה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עוד הפעם קורה
דנה15/09/2013קמתי בבוקר יום שישי הרוסה עם עצמי ושוב המחשבות השליליות לקחו אותי צעד אחורה ומנעו ממני עשייה. אני שוב בדאון קשה. למה זה קורה? מה יהיה עם כל הסידורים והילדים שלי. אני מפחדת שאני מביאה להרס עצמי שלי ושל המשפחה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עוד הפעם קורה - תגובה
ורד מור15/09/2013יקרה, נשמע שאת זקוקה לעזרה דחופה. לא נראה לי שאימון או טיפול שאינו עמוק דיו יכולים לעזור בשלב זה. ממליצה לך להגיע לייעוץ פסיכיאטרי, במקרים רבים, מתן תרופה לתקופת מה עוזר לאזן ולהביא למצב בו התפקוד וההרגשה משתפרים וטיפול מתאפשר ביתר קלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)