ורד מור היקרה חתימה טובה ועדכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד מור היקרה חתימה טובה ועדכון
    דנה
    13/09/2013

מה שלומך? איך הייתה החופשה?
    כתבתי פה בפעם האחרונה לפני כחודשיים. התחלתי טיפול עם מטפלת אבל לאחר שני פגישות הרגשתי שהיא לא מתאימה לי ובכלל אני רוצה הכוונה לעבודה. היא הביאה לי טלפון של של מאמנת עסקית שאולי דרכה אני אפרוץ דרך. היא אמרה שתמיד אפשר לבוא לטיפול. אך משהו במחשבות שלי כל הזמן אמר מה פתאום ולא נתן לי שום אפשרות לזוז קדימה והגעתי למצב של אפס מעשה ודכאון קשה שפגע בי ובמשפחה שלי. היום כנראה לקראת יום כיפור משהו קורה והתעוררתי קצת עם מחשבות חיוביות. התחלתי לראות שהמצב שלי פוגע בילדים שלי שצריכים אמא חזקה.
    אני לא אוהבת את איך שאני חיה ופוגעת בעצמי. גם הזוגיות שלי משעממת אותי למרות שבעלי הוא אדם טוב ואוהב. אני זקוקה יותר לחיי חברה, לעשייה, לתשוקה, לפופלריות. אני חושבת על ללכת למכון כושר, בריכה ולהתחיל תהליך הרזיה. יש לי הרבה מה לעשות.
    מה דעתך?
    חתימה טובה ושנה נהדרת וכיפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורד מור היקרה חתימה טובה ועדכון - תגובה

ורד מור
    15/09/2013

שלום יקרה
    נשמע שפרץ של חיים שוטף אותך ומזכיר לך שביכולתך לקחת את עצמך למקומות טובים יותר. כל מה שיעשה לך טוב וירומם את נפשך מהרשימה שהצגת מבורך. אין לי ספק שילדייך ישמחו לראות אמא מאושרת יותר שפועלת למען האושר שלה ולא מוותרת.
    כל טוב ושנה נפלאה
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה עוד הפעם קורה

דנה
    15/09/2013

קמתי בבוקר יום שישי הרוסה עם עצמי ושוב המחשבות השליליות לקחו אותי צעד אחורה ומנעו ממני עשייה. אני שוב בדאון קשה. למה זה קורה? מה יהיה עם כל הסידורים והילדים שלי. אני מפחדת שאני מביאה להרס עצמי שלי ושל המשפחה שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה עוד הפעם קורה - תגובה

ורד מור
    15/09/2013

יקרה, נשמע שאת זקוקה לעזרה דחופה. לא נראה לי שאימון או טיפול שאינו עמוק דיו יכולים לעזור בשלב זה. ממליצה לך להגיע לייעוץ פסיכיאטרי, במקרים רבים, מתן תרופה לתקופת מה עוזר לאזן ולהביא למצב בו התפקוד וההרגשה משתפרים וטיפול מתאפשר ביתר קלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו