מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון וחוסר תעסוקהאיילה03/05/2015
שלום רב. שמי אנה ואני המון שנים טופלתי במסגרת פסיכיאטרית,ובגלל סיבות אישיות בקשר למסגרות האלה עזבתי את המסגרות האלה.אני ממשיכה לקחת תרופות מרופאת משפחה אני בת 47 ומצד אחד אני היום אחרי טיפולים יודעת לצאת ממשברים לבד או דיכאונות.אבל יש לי בעיה שמאז שעזבתי את המסגרות האלה ובאמת מסיבה אישית אני לא יכולה לחזור למסגרת כזאת,ואני מחפשת אלטרנטיבה אחרת לא פסיכיאטרית.הבעיה היחידה שבגללה אני בדיכאון זה חוסר תעסוקה.אני קמה כל בוקר בלי מטרה,יושבת מול האינטרנט והטלוויזיה פה ושם נפגשת עם חברים לא כל יום.אבל עקב חוסר תעסוקה אני נכנסת לדיכאון,מצד אחד אני יודעת ממה שטופלתי ויש לי כלים איך לעזור לעצמי לבד,אבל מצד שני אין לי תעסוקה,ומרגישה מועקות נוראיות,הייתי שמחה עם אתם יכולים לתת לי טיפ מה לעשות כדי לקום עם מטרה או טיפ לא לטיפול פסיכיאטרי אלא עם יש לכם אלטרנטיבה אחרת אני אשמח.אגב אימא שלי הציעה לי לחפש התנדבות ואני מתחילה מהיום לחפש אבל אני יודעת שעד שאני אמצא זה יקח קצת זמן,ובאמת לפחות עד שהלוואי שאמצע תעסוקה,התנדבות,מה אני עושה עם הדיכאון של חוסר תעסוקה? אני מאוד מודה לכם על עזרתכם ומאחלת לכם יום ניפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחוסר תעסוקה - תגובה
מנשה כהן03/05/2015שלום אנה. חושב שהסברת היטב את הבעיה. את רוצה "להתניע" כביכול, ולהיכנס לעבודה עם כל המשתמע מזה : לעשות משהו יצרני ולהביא תועלת, שתהיה לך הכנסה, יחסים עם אנשים, וסיבה ברורה לקום בבקר..
לא כתבת אם עבדת בעבר ובאיזו עבודה, ואם יש לך הכשרה בהשכלה או במקצוע.
יש במשרד התעסוקה אפשרות לקבל ייעוץ תעסוקתי -שיכול לתת לך כיון וגם מידע על אפשרויות וזכויות מטעם המדינה. חפשי באינטרנט "ייעוץ תעסוקתי".
התנדבות זה רעיון טוב. גם בנושא זה יש כתובת לעניין - מטעם המדינה או עמותה..תכנסי לאינטרנט ל "התנדבות"..
אפשרות נוספת היא ללמוד משהו..שייתן לך עניין ואולי גם יקדם אותך. ייעוץ תעסוקתי יכול לכוון גם בנושא זה..
תראי מה את אוהבת ומה את מעריכה וזה ייתן לך תחושה לגבי הכיוון..
יכול להיות שאת צריכה לאו דווקא "טיפול", אלא ליווי בדרך והתמודדות שלך..אולי ברווחה באזור מגורייך..
מקווה שזה עוזר לעשות לפחות את הצעד הבא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
איילה03/05/2015על התשובה והתמיכה המהירה,אני מתחילה לעשות את מה שהצעת לי,הקלת עלי,ושוב אני מאחלת לך יום מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון וחוסר תעסוקה - תגובה
ורד מור03/05/2015שלום אנה, בהמשך לתגובתו של מנשה מחזקת את ההמלצה להתנדב למען מטרה שמדברת אלייך ושתוכל להכניס משמעות לחייך. אנחנו יודעים שכשאנחנו יוצאים מעצמנו ומושיטים יד לאחר זה נותן לנו כוחות ותחושת משמעות. עד כמה שידוע לי, בכל עירייה ישנו רכז מתנדבים שיכול אולי לעזור בעניין.
דבר נוסף שאת יכולה לעשות זו פעילות פיזית .פעילות פיזית, גם במינון נמוך משחררת כימיקלים במוח ומאפשרת הרגשה טובה יותר. בחרי משהו שמסב לך הנאה. הליכה, יוגה, ריקוד,שחייה...
לטבע גם יש יכולת כזאת- לנקות ולשחרר תחושות קשות ומועקה. הליכה על שפת הים או בין עצים או פרחים גם היא מומלצת.
מפגש עם אנשים הוא חשוב. אולי תוכלי להעצים זאת וליזום מפגשים עם אנשים שמטעינים אותך באנרגיות.
ליווי דרך שיחות נראה לי גם חשוב ומומלץ
ותמיד ישנה האפשרות לדבר עם הרופא המלווה על שינוי מינונים בעת הצורך.
נשמע שיש לך את המודעות, את הרצון ואת הכוחות להתניע תהליך של חזרה לחיים בעלי משמעות.
מאחלת לך בהצלחה. ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ורד
איילה03/05/2015זה מחמם את הלב מה שכתבת לי,ותודה לך על העזרה והתמיכה,ללכת לטבע או חוף הים או חברים ולעשות יוגה זה נהדר אני אעשה את כל זה,מאחלת לך יום מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)