התנדבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנדבות
    איילה
    05/05/2015

שלום לכם.התקשרתי למקום התנדבות בקהילה,והמנהלת שעובדת שם החזירה לי טלפון וביקשה שאני אבוא ביום שני לראיון כי היא לא יכולה עד יום שני,היא ביקשה לראות אותי מי אני להכיר אותי,רציתי לדעת עם כדאי לי לספר על להם את האמת? שהייתי במסגרת פסיכיאטרית ועכשיו אני כבר לא? או לא לספר להם את זה.אני לא יודעת עם הם ישאלו אותי שאלות מה לעשות בקשר לזה,ואני מאוד רוצה להתנדב שם ואני בלחץ שעם אספר להם את האמת הם לא יקבלו אותי. ובנוסף אשמח לקבל עוד טיפים בנוסף לטיפים הנהדרים שנתתם לי,שהם באמת עוזרים לי מה לעשות כדי להקל על הלחץ,למרות שזה רק התנדבות.אני מאוד מודה לכם מנשה וורד ומאחלת לכם יום ניפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנדבות

הוספת תגובה

• התנדבות - תגובה

מנשה כהן
    05/05/2015

שלום אנה...
    מה זה בעצם "האמת" עליה את מדברת?
    לא יודע אם מתאים לך לספר על זה משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנדבות - תגובה

ורד מור
    05/05/2015

שלום אנה
    מהנסיון שלי זה לא בהכרח יגרום לכך שלא יקבלו אותך. מציעה לך ללכת לראיון ולהחליט שם אם להגיד או לא בהתאם להרגשתך. מה שחשוב זה שיפגשו אותך ויתרשמו ממך ולא מארוע בקורות החיים שלך.
    עוד טיפים להרגעת לחץ מעבר למה שכתבתי -נשימות, מדיטציה, מוזיקה, מחשבות חיוביות וכל מה שעוזר לך להרגיש טוב עם עצמך ובכלל :)
    יום נפלא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו