מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זו הרפורמה בבריאות הנפש?שירי23/06/2015
האם יהיו פסיכולוגים בקופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
איילה27/06/2015לפי מה שראיתי בטלוויזיה בחדשות,היה כתבה שרוצים להעביר מטופלים לפסיכולוגים בקופת חולים.הגיע הזמן שיסגרו את הבתי חולים פסיכיאטרים זה רק מזיק.מזל שאני לא מטופלת בבתי חולים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה
שירי28/06/2015האם יש לך איזו בעיה פסיכולוגית? את מוכרת על ידי המדינה כנכה נפשית? את פשוט נשמעת לי בחורה חכמה ומתוקה אבל מפחדת מהחיים מאוד. מסכימה איך לגבי מה שכתבת. האם רוצים להעביר טת המטופלים מאשפוז פסיכיאטרי לפסיכלוגים בקהילה? משום מה כל הרפורמה נשמעת לי איומה ואפילו מפחידה. שנהיה בריאים ולא נזדקק.אמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זו הרפורמה בבריאות הנפש? - תגובה
ורד מור28/06/2015מהמעט שאני יודעת בנושא אני מבינה שהשרותים הפסיכיאטרים שעד כה נתנו בבתי חולים יעברו לקהילה -לקופות החולים ויהיו באחריותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
שירי28/06/2015אבל עד עכשיו היו פסיכיאטרים בקופות שנתנו טיפול. אז מה שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד - תגובה
ורד מור28/06/2015ממה שהבנתי ההבדל הוא שעכשיו יהיו בקופות החולים מרכזים בהם יהיו פסיכיאטר, פסיכולוג ,עובדת סוציאלית, אחות שיוכלו לספק שירותים במקום להפנות לבית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם טיפול פסיכולוגי אישי ודיסקרטי
ליאור29/06/2015לא יהיה שינוי בזה? עדיין ההשתתפות העצמית לא זולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם טיפול פסיכולוגי אישי ודיסקרטי - תגובה
ורד מור29/06/2015צר לי אבל אני יודעת על הרפורמה מעט מאוד ונראה לי שלא הכל ברור עדיין. מציעה לפנות לגורם מוסמך ממני בעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה רפורמה של פסיכיאטרים ושל משוגעים
שירי30/06/2015יהיו בקופה יותר פסיכיאטרים ואת כל המדוגעים מהבתי חולים יביאו לטיפול בקופה. טיפול פסיכולוגי דיסקרטי ואישי יהיה לעשירים בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)