מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת שלום ורד ומנשהאיילה26/06/2015
רציתי לספר לכם שאני ממשיכה להתנדב וכיף לי כבר התרגלתי להתנדבות.אבל אשמח אם תעזרו לי במשהו שמפריע לי.יש לי לפעמים מחשבות שליליות ומדכאות.אני עברתי שתי משברים קשים בגלל פרידות מבני זוג,ואין לי כרגע אהבה,ושאני רואה אנשים נשואים אם ילדים זה כואב לי כי אני יודעת שללדת ילדים בגלל גילי אני לא יכולה.אשמח לעזרתכם איך אפשר לחיות בשמחה גם בלי בן זוג וילדים,איך לצאת מהמחשבות השליליות שלכולם יש ילדים וכולם נשואים ואני לא.אני רוצה שתהיה לי שמחת חיים.אודה לכם מאוד על תגובתכם ומאחלת לכם יום ניפלא ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד ילדים זו שמחה
שירי27/06/2015לא תמיד הזוגיות מאושרת. אבל אם את כל כך רוצה תינוק אז את יכולה לקבל תרומת ביצית ותרומת זרע ולעשות הפריה. אולי את יכולה לאמץ ילד. אבל צריך לחדוב על כל ההשלכות. רק שתדעי שלא הכל ירוק גם שיש בן סוג וילדים. וזה הרבה כסף. אבל המדינה עוזרת לאמהות חד הוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישה שהגיעה לגיל 47
שירי27/06/2015ועד אז לא עבדה ולא התחתנה היא אבודה. זה עצוב. את תוכלי לגדל ילדה שלא תגיע למצב כזה??? ואת עוד גרה עם ההורים שלך ומפחדת מהם. מצמרררררררררר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא כולם מסביב נשואים עם ילדים
שירי27/06/2015יש הרבה רווקים ורווקות. וזוגות נשואים ללא ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי הצעה בשבילך
שירי27/06/2015לא יודעת במה את מתנדבת. אבל את יכולה להתנדב לטיפול בתינוקות או בילדים זה יכול למלא אותך. כמובן אם את מסוגלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון נוסף
שירי27/06/2015זה ללכת לטפל בעצמך ולהתחזק ולהתחיל לבנות את עצמך ולחפש בן זוג עם משפחה שתעטוף אותך ואת תעטפי אותם באהבה גם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה אלייך
שירי27/06/2015האם את מקבלת קיצבה מהמדינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכל לתת את השם שלך
איילה27/06/2015אני אשמח לראות מי כתב לי את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה משנה לך מה השם שלי?
שירי27/06/2015זה לא משנה את דעתי עלייך. אם נפגעת ממני. קבלי את.התנצלותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאני
מור30/06/2015מה הקטע שלך,מה פתאום נתקעת אלי אני לא מכירה אותך,ואם כן מה הבעיה שתתן לי את השם שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאני
מור30/06/2015התכוונתי שאם אתה מכיר אותי באופן אישי אז אין שום סיבה שלא אדע מי אתה.על תעלב אבל אני מבקשת ממך לא לפנות אלי,אם אני רוצה להעזר זה רק ההפניה לורד ומנשה.בכל אופן תודה על הטיפים שנתת לי יום טוב לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מכם
איילה28/06/2015ערב נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום ורד ומנשה - תגובה
ורד מור28/06/2015שלום אנה.שמחה לשמוע על ההתנדבות. דרך אחת לצאת ממחשבות שליליות זה לא לחזור עליהן שוב ושוב, בעיקר כשהן לא נכונות-.לא לכולם יש זוגיות וילדים. דרך שניה היא להתמקד ביש ולא באין,.כשאנחנו מתמקדים בחיובי הוא נוטה להתעצם.בנוסף, ילד הוא יצירה. ואנו יודעים שכל עיסוק ביצירה יכול להביא לשמחה ותחושת משמעות ומימוש.כך שמציעה לך להתחבר לסוג יצירה שמעניין אותך וליצור לך יצירות שלזמן אין השפעה עליהן. ככל שתתחברי ליותר דברים שעושים לך טוב תרגישי את הטוב. לעולם יש הרבה מה להציע גם בלי ילדים. אם בכל זאת את רוצה ילד ישנן אפשרויות נוספות חוץ מאשר הריון ולידה. שמחה באה בעיקר עם הכרת תודה על כל היש בכל רגע, ועיסוק בדברים שנותנים לך תחושת משמעות ועניין. נראה שאת מארגנת את חייך ומתחברת מחדש .סמכי על עצמך שעם התמדה סבלנות ואמון, השמיים הם הגבול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד זה נחמד שאת מייפה את המציאות
שירי29/06/2015זה נכון שיש רווקים ורווקות מעל גילאי 40 וזה נכון שיש זוגות חשוכי ילדים וזה נכון שיש משפחות הרוסות מכל מיני סיבות. אבל כל האנשים האלה הם אומללים והחברה מתייחסת אליהם כשונים וחלשים. כולם היו רוצים להקים משפחה יציבה וחזקה ולעבור איתה ביחד את מסלול החיים. ובקשר ליצירה אם אתה לא.סלב או אין לך עבודה קבועה וטובה וחיי חברה אין לך מה לחפש. שום יצירה היא לא תחליף. אני לא אומרת את זה חלילה בשביל לפגוע אבל זו המציאות האכזרית. האצבע המאשימה היא ההורים שלה על איך שגידלו אותה אלא אם כן יש לה בעיה נפשית שמונעת ממנה תפקוד נורמלי בחברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד זה נחמד שאת מייפה את המציאות - תגובה
ורד מור29/06/2015המציאות היא מה שאנו עושים ממנה. פגשתי בעלי משפחה אומללים ורווקים שמחים. מה שגורם לאומללות הוא הפרוש שאנו נותנים למציאות ועד כמה אנו מתנגדים לה. כשאנו חיים בקבלה ואם טוב לנו בתוכנו זה מקרין החוצה ומשפיע על המציאות ולא ההיפך. ברור שזה לא קל אבל לפי מה שאני מאמינה בו היום אחרי דרך ארוכה ומפרכת של עבודה עצמית ועם מטופלים ותלמידים רבים-כל קושי מביא אתו הזדמנות לצמיחה והמציאות יכולה להשתנות בכל רגע. ברור שאופטימיות עוזרת כי בעזרתה אנו יכולים בכל רגע לבנות את חיינו מחדש. החיים רצופים אתגרים (שלא נחסכים מאף אחד, גם אם למראית עין זה נראה אחרת). לכולנו אותם שדים ופחדים, גם אם הם באים בעטיפה אחרת ובמינונים שונים),אדם יכול לחיות במשפחה גדולה ולהרגיש לבד ויכול לחיות לבד ולהרגיש נפלא. זו אשליה לחשוב שהתנאים החיצוניים הם הקובעים את אושרנו או את ערכנו. ובאשר ליצירה ,יצירה שבאה מהנשמה,ומאפשרת ביטוי אמיתי משמחת מעצם היותה. ברור שהערכת האחרים מוסיפה אבל לא היא המספקת את התחושה הטובה לאורך זמן. ישנן דוגמאות אין ספור של אנשים מצליחים שהיו לכאורה ברומו של עולם והתאבדו או התמכרו לסמים או לאלכוהול. הפוטנציאלים שלנו לחיים טובים יותר תמיד נמצאים שם עבורנו והם תמיד יתחילו ויסתיימו באהבה שלנו לעצמנו ובעבודה על כך. אף אחד אחר ושום דבר חיצוני לא יכולים למלא את זה עבורנו. וזה, למרבה הפרדוקס הוא אחד האתגרים הכי גדולים שלנו -לאהוב את עצמנו מספיק כדי לאפשר לחיים הכי טובים עבורנו להגיע...
זהו לפחות האני מאמין שלי . ותמיד אמליץ לא להרים ידיים ולקבל עזרה אם צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד את בעצם היית אומרת לחברה
שירי30/06/2015המוכשרת שלי שאוהבת את עצמה שהיא עצובה שהיא לא מוצאת זוגיות ואין לה ילדים שזו פרשנות שלה. זה נכון שאף אחד לא מבטיח לה שאם היא תתחתן היא תהיה מאושרת או שיהיו לה ילדים מוצלחים ובריאים אבל היא רוצה לבנות משפחה זה חסר לה. היא רוצה משפחה גדולה של 4-5 ילדים והשעון הביולוגי לרעתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה תגידי תודה שאין לך ילדים
שירי30/06/2015את היית מאמללת אותם כמו שההורים שלך אמללו אותך. חסכת צער מהם ומעצמך. תסתכלי על כל ההודעות שלך מה כתוב-דכאון. חרדה. חולשה. חוסר. עצב. חולי. מי היה רוצה אמא כמוך. וכל מה שורד כותבת לך זה סתם את תהיי אומללה כל חייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה סליחה לא התכוונתי
שירי30/06/2015הלוואי ותהיי מאושרת ותבני לך חיים טובים. אולי קצת נסחפתי. די אני הולכת מפה. שאלוהים יברך בעשייה מבורכת ומוצלחת ושתהיי מאושרת ושלא יחסר לך מאום.אם פגעתי בך. קבלי התנצלותי. לפעמים אני בוטה. היי שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד את בעצם היית אומרת לחברה - תגובה
ורד מור30/06/2015הייתי אומרת לה להמשיך לנסות להשיג את מה שהיא רוצה וללכת לטיפול לקבל עזרה אם היא מרגישה שהעצב והאומללות משתלטים על חייה. ובזאת סיימנו את הדיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ורד
איילה30/06/2015תודה שעזרת לי,אין כמוך,מאחלת לך יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה יקרה
ליאור29/06/2015איזה כיף לשמוע ממך. כל הכבוד שאת מתמידה בהתנדבות. שולחת לך חיבוק גדול לשמחה ואהבה???((((()))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שירן
איילה30/06/2015יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)