האם אדם יכול לעשות לעצמו את זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אדם יכול לעשות לעצמו את זה
    שירי
    30/07/2015

לשבת כל היום חסר מעש ולהחליט שנגמרו לו החיים? שבחוץ החיים יפים.שהוא בנה משפחה. רכש מקצוע. יש לו אוטו. אבל אין לו מוטיבציה לזוז. הוא קפוא כמו דג. ללא רגשות. הזמן חולף מעליו. ייאוש עולה מתוכו. האם אני אדם מקולל? איך אפשר להצנהג ככה. האם מידהו שולט עליי נרחוק וגורם לי דווקא להזניח את עצמי ואת היקר לי מכל. האפתיות שלי זה האסון שלי. ההסצגרות דלי בבית. אף אחד לא רוצה לדבר איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך מניעים? אני רוצה לחיות

שירי
    30/07/2015

אני הרסתי את החיים שלי. בחרתי ברע בלהזיק חעצמי. האדישות שלי הרסה הכל. אין לי כסף ללכת לטיפול . אנשים דורכים עליי. אני השנאה של עצמי. הלוואי ולא היו בוראים אותי. בגיל ז43 ככה להתנהג. דפקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

שירי
    04/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אדם יכול לעשות לעצמו את זה - תגובה

מנשה כהן
    05/08/2015

שרון ! ברור שאתה עובר משבר כלשהו שבתוכו העולם, החיים ואתה מצטיירים לך בצבעים קודרים. לא רואה סיבה רצינית שלא תוכל לצאת מזה. משהו הביא אותך לצורה של שיתוק בו אינך יודע איך ולאן לזוז.
    נכון צריך טיפול, או לפחות ייעוץ, שלא תהיה לבד עם המצוקה.
    יש טיפולים חינם - אתה יכול לראות באינטרנט
    ויש לשכת רווחה ביישוב בה אפשר להיעזר
    אני יכול לפגוש אותך ולפזר ערפל - בתל אביב או בטבעון

איעדר כמה ימים מהקליניקה
    לא ברור איך ההודעה שלך חמקה מתשומת הלב

אבל תכתוב לי!
    מנשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו