שלום מנשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מנשה
    חני
    12/08/2015

יש לי שאלה דחופה.אני מתנדבת מזה חודשיים במועדון לקשישים.ולפני כמה ימים אמרתי למנהל המקום שאני רוצה לעזוב את ההתנדבות עקב סיבות אישיות.אני חתמתי על ביטוח והוא ביקש ממני להתקשר ביום ראשון להגיד את זה לאחראית של המתנדבים.זאת פעם ראשונה שאני מתנדבת במקום כזה,ורציתי לשאול האם מחייבים להישאר בהתנדבות? ודבר שני מה לעשות עם התגובה שלה,אני מפחדת על התגובה שלה שהיא תחייב אותי להישאר.מה עושים אם החרדות האלה? אני אודה לך על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום מנשה

הוספת תגובה

• שלום מנשה - תגובה

מנשה כהן
    13/08/2015

שלום..
    אינני מתמצא בנושא מקרוב. האם חתמת על הסכם? ומה כתוב בו?
    אני מניח שאם את לא יכולה להמשיך - לא יחזיקו אותך בכוח. מקסימום תגיעו להסדר מתי תסיימי.
    בכל מקרה הפחד לא עוזר. אפשר וצריך לומר שאת רוצה לסיים, ואולי תפרטי את הסיבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

גל
    14/08/2015

התנדבות זה לא עבודה. את לא חייבת שום דבר. ואם לא טוב לך את רשאית לעזוב. אבל את חייבת ללמוד להיות עצמאית ובעלת בטחון. תעשי מה שטוב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי שתסיימי את ההתנדבות ברוח טובה

שירי
    15/08/2015

ושיתנו לך המלצה על שרותך. תבואי מעמדה של כוח ולא של.פחד. הרי יש לך מה לתרום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו שירי וגלית

חני
    16/08/2015

תודה,חיזקתם אותי.ערב נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו