מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנשהגל14/08/2015
שהייתי ילדה הייתה לי בעיה אסטתית שהיה אפשר להפטר ממנה. אבלאמא שלי הייתה פרימטיבית והשאירה לי את הצרה. בגללה ילדיםצחקו עליי והנפש שלי נשרטה. שגדלתי טיפלתי בזה לבד. אבל את הנפש כבר אי אפשר לתקן. אפשרלהגיד שאמא שלי הייתה נרקסיסטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנשה אתה יכול לענות בבקשה?
גל17/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה השאלה שלי
גל18/08/2015יש לציין שאמא שלי דאגה לכל מחסורי. אוכל. בגדים. טיפולים. לימודים ועוד. אבל גדלת עם ראש למטה. אפילו האחים שלי צחקו עליי. היא לא ראתה כמה זה מפריע לי. וזה היה כל כך קל לטיפול כי זה בעיה אסטית ולא רפואית או פסיכולוגית. הייתי ילדה סקרנית ותלמידה טובה. אמא שלי גם פינקה אותי הרבה ולא סמכה עליי. אני לא מאשימה אותה כי זה מה שידעה. תמיד גם אמא שלי אמרה שאחרים הם יותר טובים. גדלתי להיות אדם מתוסכל ללא דרך. שלא יכול לקחת על עצמו דברים טובים.זה דבר שקשה לתקן בגיל מבוגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה השאלה שלי - תגובה
מנשה כהן18/08/2015גלית. מה שאת מתארת זה סוג של הזנחה, מעין עיוורון לצורך הרגשי שלך לטפל בבעיה ולשנות ההערכה העצמית ואת מעמדך בחברה.
מדבריך אני מבין שהיא לא ראתה אותך, את מה שאת, נתנה לך מה שאת לא צריכה [פינוק] ולא נתנה לך מה שאת צריכה - לסמוך עליך, לתת לך ביטחון, להקשיב לך, לזה שאת צריכה עזרה
לפעמים ילד או ילדה מקבלים "תפקיד" של מוזנח או שעיר לעזאזל עליו זורקים הכל.
מבחינה זו - זהו עיוורון נרקיסיסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר שגם אני אהיה אמא כזו?
גל20/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה אומר שגם אני אהיה אמא כזו? - תגובה
מנשה כהן20/08/2015גלית. כשאין מודעות אנחנו "מתגלגלים" בלי לשים לב ונוטים לעשות את הטעויות של ההורים. כשיש מודעות - הרשות נתונה, כלומר אנחנו יכולים לשנות..
לפעמים זה יוצא הפוך: דווקא בגלל שהיה ככה את יכולה ללמוד להיות אמא קשובה לצרכים של הילדים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)