מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח ליעוץאלי24/08/2015
אני קורא פה מדי פעם אך לא נוהג לכתוב..
לאחרונה בחצותי את גיל ה50 אני מרגיש מן תחושת חוסר בחיים.
לא ממש מוצא את עצמי ומרגיש שהילדים מתרחקים ממני ושאני לא יודע איך להגיב לזה.
גם כל המצב הבטחוני (גר באשקלון), חוסר הודאות והקושי בלמצוא עבודה יציבה בגילי משאירים אותי מאד לא שקט ולפעמים גם ללא שינה בלילות.
אשמח לשמוע עצמות גם מאנשים שמרגישים כך לפעמים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח ליעוץ - תגובה
ורד מור25/08/2015שלום אלי
אני חושבת שכולנו מרגישים כך לפעמים. החיים הם מאוד דינמיים ורצופי שינויים ויכולתנו להסתגל לכך קובעת לא פעם את איכות חיינו. אז קודם כל תן הכרה למה שאתה מרגיש ותבין שזה טבעי. כאדם רגיש ומרגיש אתה חש את משברי הגיל, את הדאגה או הבדידות או הספק ואלו בהחלט רגשות אנושיים המלווים את כולנו. גם אם כלפי חוץ זה נראה אחרת.ברמה הפרקטית אני מציעה לך לבחון מה מהדברים שמטרידים את מנוחתך הם בשליטתך ומה לא. באותם דברים שאתה יכול לפעול כדי לשנות או לשפר, פעל. קח אחריות על החלק שלך ועל מה שאתה יכול לעשות בנידון. כשאנו יודעים שעשינו כל שביכולתנו בעניין מסוים קל יותר להשלים עמו. אם מפריע לך שהילדים מתרחקים דבר עמם על כך או מצא דרכים לקרבם. אם אתה מרגיש שהרגשות הקשים משתלטים עליך וקשה לך לפעול, פנה לייעוץ ובקש עזרה. כולנו זקוקים לעזרה מלווה ותומכת מידי פעם במסע החיים הזה...
יופי שכתבת ושיתפת...מקווה שקצת עזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)