רוצה ללכת אבל לא יכולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה ללכת אבל לא יכולה
    גל
    28/08/2015

יש לי אירוע משפחתי בבוקר שרציתי ללכת גם. אבל לא טרחתי להתכונן מבחינה חיצונית. אני נראית רע. ואין לי בגדים ללבוש בגלל שהשמנתי. בנוסף נשרו לי שיניים. והשיער שלי זוועה. מבינה נפשית אני מפורקת. מרגישה כל כך בודדה ועצובה. למרות שיש לי ילדים ובן זוג. מרגישה שהכל סוגר עליי. שאני אפס. שאני טיפשה. שאני לא דומרת על הכבוד שלנו. שאני קוברת את עצמי באמצע החיים. כל החופד הגדול ביליתי אותו בבית. בקושי יצאתי עם הילדים. רוב הזמן הם היו בקייטנות ובילו עם האבא. אני מקנאה בבעלת האירוע שהיא צעירה ויכולה להביא עוד ילדים. ואני רק בזבזתי זמן יקר. מרגישה שכל החיים מתפרקים לי. נבדידות. הנידוי. ההתרחקות. ההסתגרות. הכאב. המרירות. למה זה מגיע לי???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה ללכת אבל לא יכולה

הוספת תגובה

• רוצה ללכת אבל לא יכולה - תגובה

ורד מור
    28/08/2015

שלום גלית
    נשמע שנשאבת לבור של רגשות ומחשבות שליליים בנוגע לעצמך ולחיים ובאמת לא קל להיות שם. לא פעם כשאנו נשאבים למקומות כאלו זה כמו מעגל קסמים סגור שחוזר על עצמו וממלא אותנו ביאוש. נסי למצוא את האדם או האירוע, קטן ככל שיהיה ( לעיתים אפילו שיר ברדיו או חיוך של ילד) שיחזיר אותך למעגל חיובי ולתחושה טובה יותר. אוזן קשבת או אדם שרואה ומבין יכולים לעזור. אם התחושה הקשה ממשיכה ואם אין אדם כזה בסביבתך הקרובה מציעה שתפני לעזרה מקצועית. אני אישית מאמינה ,וזהו גם האני הטיפולי שלי שכל קושי הוא גם הזדמנות לצמיחה. מאחלת לך למצוא את נקודות האור בתוך החשיכה ולמצוא את הדרך להרים את הראש מהבור החשוך למקום מואר יותר.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גל
    30/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרגישה נורא

גל
    02/09/2015

אני חיה בחושך. אני מגעילה. אני כפוית טובה. אני שונאת את הזמן שרץ ולא חיכה לי ששכבתי במיטה כמו מטומטמת שיש לי משפחה. אנשים שמו לי רגל. לקחו תפקידים שלי. אין לי כוחות. אני לא ישנה טוב. אני מרגידה בבית סוהר של עצמי. איבדתי חברות שבקושי היו ועוד קשרים. איזה טען יש לחיים גם הילדים נהרסו. א י נזק הכל אני הורסת. אפילו האוטו שלי מסכן. למה למה הקדוש ברוך הוא??????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרגישה נורא - תגובה

ורד מור
    02/09/2015

גלית
    נשמע שאת זקוקה ליד שתעזור לך לצאת מהחושך. יש דרך החוצה משם! רק צריך למצוא אותה. אני לא יודעת היכן את גרה אבל את יכולה לפנות לשרותי העירייה או קופות החולים ולבקש עזרה או אלי או אל מנשה או אל כל אדם אחר באזור המגורים שלך. אל תוותרי על זכותך לצאת מהמצב הזה ולחיות חיים טובים יותר. אני בטוחה שקרו גם דברים טובים בחייך שכרגע קשה לך לראות. אל תוותרי על עצמך!
    לילה טוב
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך את לא מתביישת

גל
    07/09/2015

להציע לי את שירותי הרווחה לעזרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך את לא מתביישת - תגובה

ורד מור
    07/09/2015

גלית יקרה
    אני יודעת שלא כל מי שנמצא במצוקה יכול להרשות לעצמו טיפול פרטי ולכן נוהגת לפתוח את כל האפשרויות כולל שירותי תמיכה שמספקת העירייה או קופות החולים. הדבר החשוב הוא לקבל עזרה ותמיכה. הבחירה היכן לעשות זאת היא של כל אחד על פי יכולותיו ורצונו.
    יום טוב ובהצלחה
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוך השם יש לי כסף

גל
    07/09/2015

וגם אם לא היה לי בחיים לא הייתי פונה לרווחה. הם לא קופח הם שטן. תמחקי את ההתכתבות שלי איתך . לא בא לי להופיע פה ולשתף אותך. זו פעם אחרונה שאעשה דבר כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו