מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- בכירעות04/10/2015
לצערי, אני נוטה מהר להזיל דמעות ומתקשה לעצור אותן כשצריך...
אני נמצאת כעת במיון מקצועי לתפקיד נחשק ובגלל תכונה זו אני נתפסת כ"לא בוגרת"
ואני לא חושבת שיש קשר, אני מכירה את עצמי ויודעת שאני אחראית ורצינית,
השאלה איך בתקופה קצרה אני אוכל לשנות את דעתם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי - תגובה
מנשה כהן04/10/2015שלום,
כדי להתייחס לשאלתך - צריך הבהרות:
על מה את מגיבה כשאת מזילה דמעות? תני דוגמאות..האם זו הזדהות על מצב רגשי של אחרים? את עצמך - מרגישה "לא בוגרת", או רק את נתפסת ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
רעות05/10/2015נרגישה בוגרת.
עמדתי בהצלחה במצבים לא קלים.
אני מזילה דמעות כאשר אומרים עליי דברים שאינם נכונים לטעמי, כששופטים אותי לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכי - תגובה
ורד מור04/10/2015שלום רעות
אם זו אכן הסיבה היחידה בגללה הם קבעו שאת לא בוגרת הייתי אומרת להם בדיוק את זה. שאת לא רואה קשר בין רגשנות לבין בגרות ושאת מכירה את עצמך כאחראית ורצינית. אני בהחלט מסכימה איתך שזה לא בהכרח קשור. רגישות וגם רגשנות כמו כל תכונה אחרת יכולות גם לשרת לטובה, בייחוד ביחסי אנוש. מה שחשוב זה לתרגל את הניהול שלה והשליטה בה ככל שאפשר כך שלא תפריע לתפקוד ולתפקיד ולקחת גם עליה אחריות. וזו בגרות.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך שולטים
רעות05/10/2015בתכונות אלו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך שולטים - תגובה
מנשה כהן05/10/2015שלום רעות,
בהמשך לדברי ורד -
נראה לי שאת מניחה, או מצפה, שאחרים יראו אותך "נכון"..כלומר כמו שאת רואה אותך..ואת מתוסכלת כשזה לא קורה כמו שאת רוצה
חשוב להבין שזוהי ציפייה לא ראלית ביחסים הבוגרים, בטח לא ביחסי עבודה.
את לא שקופה, ולא נראה לי שהיית רוצה להיות שקופה
במקום להזיל דמעות, תפתחי מיומנויות להסביר את עצמך, לחיות במידה של אי ודאות, וסבלנות בניהול דיאלוג
חומר למחשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך שולטים - תגובה - תגובה
ורד מור05/10/2015אכן, לשלוט אומר לבדוק ולאתר מה הדמעות אומרות. מה את מרגישה באותו רגע, ולנסות להעביר את זה למילים ולשיח נהיר שמאפשר לצד השני גם להבין. למידת איפוק עצמי וניהול נכון של רגשות אלו ,כמו כל רגש אחר שנוטה להתפרץ (כמו כעס) אלו מיומנויות שמיוחסות לאינטליגנציה הרגשית וניתנות לשכלול ותרגול בכל הזדמנות. תרגול חוזר של זיהוי וביטוי ישיר במלל אסרטיבי מאפשר דו שיח בוגר ויעיל יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?