מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- שלום ורד ומנשהחני19/12/2015
לפני כמה חודשים חברה שלי נפטרה,כמו שכתבתי לכם לפני המון זמן,ודי חזרתי לעצמי.אבל בשבועיים האחרונים אני מרגישה ירידה במצב רוח אני גם הפסקתי להתנדב במקום התנדבות בו התנדבתי אחרי שחברתי נפטרה,ואני גם כרגע לא עובדת.אני מרגישה מין בדידות רגשית מאוד גדולה כרגע ואני רוצה לחזור לשמחת חיים שלי כמובן בלי טיפול כי כמו שכתבתי לכם בעבר הייתי בטיפול וכרגע משפחתי ואני מתנגדים לטיפול בגלל סיבות אישיות.אשמח מאוד עם תוכלו לתת לי עצה איך לחזור לשמחת חיים,אני מאוד רוצה לקום בבוקר שמחה למרות שכרגע אין לי עבודה והתנדבות,איך יוצאים מהבדידות הרגשית הזאת? אני מאוד מודה לכם על עזרתכם ומאחלת לכם שבוע נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד ומנשה - תגובה
ורד מור20/12/2015שלום רב
שמחת חיים יכולה לבוא מדברים קטנים. מציעה כהתחלה שתעשי בכל יום משהו קטן שעושה לך טוב ומשמח אותך או משמח מישהו אחר. כשאנו עוזרים למישהו אחר ונותנים מעצמנו, שלא לדבר על משמחים מישהו אחר, זה נותן לנו תחושה טובה עם עצמנו. משהו עבורך יכול גם להיות להקשיב למוזיקה שאת אוהבת, לבלות בטבע או בים, לעשות פעילות ספורטיבית או אחרת שמזרימה את האנרגיות ומטעינה ,להיפגש עם אדם שעושה לך טוב על הנשמה. להירשם קורס מעניין, לקרוא ספר טוב ונותן תקווה. האפשרויות רבות. ההתכוונות שלך לעשות טוב לעצמך חשובה. תתחילי בדברים קטנים בתקווה שמשם זה יתפתח.
בהצלחה ושבוע משמח...
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ורד
חני20/12/2015אני מודה לך על הטיפים הנהדרים,שבוע נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד
חני30/12/2015אודה לך על עוד שאלה קטנה שחשוב לי לשאול,לפעמים קורה לי שאין לי מוטיבציה לעשות כלום.איך אפשר להחזיר את המוטיבציה,למרות שבאותו רגע יש הרגשת ריקנות ואין חשק לעשות כלום? בנוסף רציתי ליידע אותך שהצעת לי לעזור לאחרים התקשרתי למקום התנדבות לעזרה לאנשים נזקקים וביום ראשון אני מתחילה להתנדב,ורציתי להגיד לך על זה תודה,בנוסף אני מאחלת לך שנה אזרחית טובה שתהיה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד - תגובה
ורד מור31/12/2015קודם כל מאוד שמחה לשמוע על ההתנדבות. בנוגע למוטיבציה, אני חושבת שזה משהו שמשותף להרבה אנשים. לא תמיד בא לנו לעשות דברים ולעתים קשה לנו להזיז את עצמנו לפעולה, בייחוד בחורף :) מסתבר שההתנעה הכי קשה וכשאנחנו מתחילים, החשק מצטרף כך שלפעמים קצת מאמץ שווה. ולפעמים לא נורא אם נוותר לעצמנו. כמו תמיד, האיזון הוא החשוב ואם אנחנו רואים שמשהו חוזר על עצמו שוב ושוב והופך כבר לדפוס או הרגל,שווה להשקיע ולשנותו. מאחלת לך גם שנה אזרחית טובה ומלאת משמעות.
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ורד
חני31/12/2015יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?