שאלה אחרונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אחרונה
    חני
    31/12/2015

ובאמת מצטערת על ריבוי השאלות:השנה כמו שכתבתי איבדתי חברה טובה מדום לב והייתי מבלה איתה כל שנה בסילבסטר ובחגים,אחרי שהיא נפטרה איבדתי את הקשר עם החברים,ובמיוחד בחגים וגם בסילבסטר קשה לי לחשוב שאני לא אצא איתה יותר.המחשבה הכואבת זה במיוחד בחגים.אשמח לדעת למרות האובדן איך להתחיל שנה שמחה וטובה ואיך להתגבר על המחשבה הכואבת שלא אוכל לחגוג איתה יותר בחגים ובימי הולדת.אני מודה לך מאוד ומבטיחה שזה השאלה האחרונה.שנה אזרחית נפלאה שתהיה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה אחרונה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה - תגובה

ורד מור
    31/12/2015

זה באמת עצוב וכואב לאבד אנשים שיקרים לנו .זוהי מהות חיינו ששזורים בעצב ושמחה, פחד ואמונה, חדוות יצירה ועייפות החומר וכו וכו..... אני חושבת שהדרך המאוזנת והבריאה היא דרך קבלה. להשלים עם הקשה ועם מה שאיננו עוד ולשמוח ולהכיר תודה על הקיים ועל כל מה שיש לנו . ממליצה לך להתמקד ביש, להודות בליבך על הזמן המשותף שהיה לכן יחד ולהתחיל את השנה החדשה עם כוונה להעצים יותר ויותר את תחושת ההגשמה, הקבלה והשמחה וליצור ,דרך כל מה שנמצא בשליטתך חיים בעלי משמעות עבורך. חיים שגם חברתך הייתה מאחלת לך.
    בהצלחה...ושנה אזרחית נפלאה...
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חני
    31/12/2015

שיפרת לי את המצב רוח.שנה אזרחית נפלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו