עזרה עצמית לדיכאון וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עצמית לדיכאון וחרדה
    ורד
    06/01/2016

מעוניינת לדעת לפי הפסיכולוגיה ההוליסטית איך להתגבר על ידי עזרה עצמית בדיכאון וחרדה.מה קורה באותו רגע שאדם חווה דיכאון או חרדה,מה עושים כדי להתגבר? קורה לי לא פעם שאני פתאום מקבלת דפיקות לב של חרדה או מועקה בלב ואני לא יודעת כיצד להתגבר.אשמח לתגובה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה עצמית לדיכאון וחרדה

הוספת תגובה

תמונה

• אגב

ורד
    06/01/2016

אני מטופלת מבחינה נפשית,ולא מזמן קיבלתי תרופה חדשה נגד דיכאון.האם זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אגב - תגובה

ורד מור
    06/01/2016

יכול להיות.כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• עזרה עצמית לדיכאון וחרדה - תגובה

ורד מור
    06/01/2016

שלום ורד
    אחת הדרכים להתגבר על מצב של חרדה פתאומית או מועקה רגעית בדרך עצמית היא לא להבהל, לנשום כמה נשימות עמוקות ולתת לזה לעבור. רגשות עוברים בגופנו כל הזמן. חלקם פחות נעימים. אם זה משהו כזה שטבעו חולף זה בדרך כלל מקל. אם זה משהו שחוזר על עצמו או שלא חולף ומעיק לאורך זמן כדאי לפנות לייעוץ וטיפול מקצועי.
    ערב טוב
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו