התמודדות עם מחשבות טורדניות ומדכאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם מחשבות טורדניות ומדכאות
    מנשה כהן
    10/01/2016

ערב טוב.
    קורה לי שלפעמים בשעות היום אני נכנסת למחשבות טורדניות מדכאות,מה עושים כדי להתמודד עם זה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני באמת אודה לך

חני
    10/01/2016

על עזרתך,זה חשוב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות טורדניות - תגובה

ורד מור
    11/01/2016

ערב טוב
    טיבן של מחשבות שהן באות וחולפות ולרוב גם חוזרות על עצמן. נראה שאין לנו שליטה על זה אך למעשה בעזרת תרגול אנו יכולים ללמוד החליף את המחשבות המטרידות במחשבות נעימות יותר-כמו להחליף ערוץ בטלוויזיה. בתרגול מדיטציה אנו לומדים להתבונן במחשבות מבלי להזדהות איתן ובכך מסגלים מצב מרוחק יותר שלא משפיע עלינו רגשית. נסי לאתר מהן המחשבות החוזרות על עצמן , אולי הן מבקשות התייחסות ומענה. אם את רואה שאין להן תכלית והן רק מטרידות ומדכאות נסי למצוא להן תחליף נעים יותר. לא תמיד קל לעשות את זה לבד וזה דורש תרגול. דבר נוסף שאפשר לנסות לעשות זה הסחת דעת. בכל פעם שהן מציקות ואין להן פתרון נסי להעסיק את עצמך בדבר אחר. במידה וזה מאוד מפריע ותופס מקום נכבד בחייך מומלץ לבקש עזרה מקצועית.
    בהצלחה
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על כל העזרה

חני
    12/01/2016

ורד.יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו