מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- משבר רגשיטלי25/01/2016
שלום.אני עוברת משבר רגשי בגלל אהבה נכזבת אני מרגישה בדידות מאוד גדולה בגלל זה איבדתי את האושר שלי.מה הפתרון כדי לשכוח ממנו ולהיות מאושרת בלעדיו תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר רגשי - תגובה
ורד מור26/01/2016שלום טלי
רובנו חווינו פרידה כואבת או אהבה נכזבת מתישהו בחיים וזה לעתים קשה וכואב. התשובה המוכרת ביותר וגם נכונה היא שהזמן עושה את שלו והכאב ילך ויפחת. כשאנחנו פותחים את הלב אנו גם חשופים יותר לכאב. עדיין, נראה לי שעדיף להסתובב בעולם עם לב פתוח ולאפשר לעצמנו להרגיש.
אומרים שכשנסגרת דלת נפתחת דלת חדשה, גם אם לא מיד, ולרוב מתאימה יותר. האמיני בזה. אולי הפתרון הוא לא לשכוח אלא להבין שיש כנראה מישהו נכון יותר עבורך שמחכה לך. אפשרי לעצמך להתאבל קצת, זה טבעי, במקביל עשי דברים שאת אוהבת, שוחחי עם מישהו קרוב, אהבי את עצמך. אולי אין לך אותו אבל יש לך אותך!. אל תשכחי את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אבא שלי נפטר איך לחזור לשמחת חיים
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד