מידע רפואי
פורומים
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- פסיכותרפיה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- שימור פוריות
- רפואת ספורט
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
- גניקולוגיה - רפואת נשים
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- יתר לחץ דם, לחץ דם גבוה
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- הפרעות שינה ועייפות
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- אורטל גולד אהבה כואבת אורטל גולדאורטל05/02/2016
הכרתי מישהו דרך אתר אינטרנט, מה שבדרך כלל לא קורה כי אני לא בעד היכרויות דרך אתרים. נפגשנו ובאמת היה קליק. המשכנו לצאת וחודש לאחר מכן הרגשתי שהוא לא משדר לי אמון. דיברתי איתו על זה והוא אמר שהוא יעשה הכל כדי לא לגרום לי להרגיש כך. המשכנו לנהל מערכת יחסים ואז שוב קרה מקרה שהוסיף לפקפוק באמון שלו. הסברתי לו שזה לא יכול להמשיך. הוא התעקש שוב והבטיח שוב שיגרום לי להרגיש אחרת. שוב הפלתי לרגילו והמשכנו את הקשר. בשבוע שעבר לאחר ארבעה חודשים של זוגיות, באחת השיחות עלה הנושא של הפייסבוק, ושאלתי אותו בדרך אגב ובצחוק איך זה שכבר 4 חודשים אנחנו יוצאים ואנחנו לא חברים בפייסבוק. התגובה שלו הייתה שהוא לא נוהג להוסיף בנות זוג לפייסבוק מהסיבה שאנחנו זוג ולא חברי פייסבוק. התגובה שלו ללא ספק הוסיפה לרגשותיי וגרמה לתחושותיי בנוגע לחוסר האמון לגבור. אמרתי לו שאני מבקשת שכן יוסיף והוא אמר שלא ואם הוא יוסיף הוא ישר ימחק. הסברתי לו שאני לא מתכוונת להתווכח איתו על השטות הגמורה הזאת אבל גם לא מסוגלת לסבול את החשדות האלה! אותו הערב הסתיים בכעס נורא מצידי ולטענתו הוא נפגע ממני מאוד וטען שאני פרנואידית. למחרת דיברנו ודבריו היו שהוא לא סבלני ושהוא החלטי לגבי החלטותיו ושהוא רוצה לסיים את הקשר. חשבתי שהוא מדבר מעצבים אז למחרת התקשרתי אליו שוב והוא שוב ציין שמבחינתו זה נגמר. מאוד נפגעתי בדרך שהוא עשה זאת. בשיחה טלפונית לא נעימה בכלל. במקום לשבת ולדבר על הדברים כמו שצריך. הרגשתע ועד עכשיו אני מרגישה מאוד מושפלת שיצרתי איתו קשר ביום למחרת שזה קרה ושגם לא הקשבתי מלכתחילה לאינטואיציה שלי. מה גם כשרציתי שניפגש לדבר על הדברים הוא אמר במפורש שהוא לא רוצה את הקשר ויהיה מוכן שנדבר רק בשבוע לאחר מכן. אני פגועה מהמילים שלו ומהדרך שלו יותר מאשר מתוכן הדברים. לא יודעת איך לשכוח מהדבר הזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל גולד אהבה כואבת אורטל גולד - תגובה
ורד מור05/02/2016שלום אורטל
למצוא בן זוג מתאים זו אכן משימה לא פשוטה שלעיתים נגמרת באכזבה ומצריכה חיפושים והתנסויות רבות. לעיתים הציפיות מזוגיות אינן תואמות ועדיף לגלות את זה מוקדם ממאוחר. אי אפשר להכריח אדם לעשות משהו בניגוד לרצונו. אכן האכזבה תמיד כואבת בהתחלה. נסי לזכור שזה כנראה לא הזיווג הנכון עבורך והמשיכי הלאה באמונה. אם את מרגישה קושי לאורך זמן תמיד תוכלי לפנות לעזרה מיקצועית לקבל תמיכה והבנה של מה שקורה ומדוע.
בהצלחה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?