חרדות בערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות בערב
    חני
    29/03/2016

בוקר טוב. אני אשמח לעזרה או לטיפ בבקשה עם תוכלי לעזור לי.לקראת הערב אני מרגישה חרדות הזעות ודפיקות לב.אני מרגישה שאין לי חשק בזמן האחרון לצאת מהבית.אני כרגע לא עובדת ואין לי שום מסגרת וזאת גם הסיבה שאין לי מטרה לשום דבר.אין לי לאן לצאת ואני יושבת בבית בין ארבע קירות מול הטלוויזיה ולא עושה שום דבר ושקועה במחשבות שליליות.איך אני יכולה להקל על המצב הזה בנוסף לטיפול? זאת אומרת כעזרה עצמית? אני מאוד מודה לך על עזרתך ועצתך שיהיה לך יום מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות בערב

הוספת תגובה

• חרדות בערב - תגובה

ורד מור
    30/03/2016

שלום חני
    אכן, כשאין מטרה ועיסוק או מסגרת ונמצאים בבית, בייחוד בערב זה יכול לעורר חרדות ותחושות לא נעימות. אחד הפתרונות יהיה למצוא מטרה או עיסוק או תחביב או אדם שנחמד להיפגש איתו ולעשות משהו. החשק בא מתוך העשייה. האביב כאן, הימים מתארכים, הכל פורח מסביב, מזג האוויר נעים. מציעה לך למצוא משהו שיעשה לך כיף, אפילו סתם לצאת לסיבוב ולחפש את הטבע בחוץ, להתחיל בקטנה ולהעצים את זה. צעד קטן למען עצמנו הוא לעיתים צעד גדול בשינוי מצב הרוח. אביב הוא זמן נפלא להתחלות חדשות...
    יום נפלא
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו