שלום,אני צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,אני צריכה עזרה
    רומי
    17/04/2016

יש לי משהו שאני עוברת בתקופה האחרונה שמאוד קשה בחיים שלי.במשך התקופה איבדתי את סבתא שלי ומאז אני כמעט שלא אוכלת קשה לי לישון ומדוכאת.התחלתי ללכת לטיפול והייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות בשביל לעודד את עצמי ולשנות לעצמי את ההרגשה להרגיש יותר טוב לגבי עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,אני צריכה עזרה

הוספת תגובה

• שלום,אני צריכה עזרה - תגובה

מנשה כהן
    18/04/2016

שלום לך,
    אפשר להבין מדבריך שהיה לך קשר עמוק עם סבתא שלך. חשוב שנדע שכשמאבדים אדם קרוב האדם עובר זעזוע בתוכו, הוא חש אובדן וצער ועליו להתאבל, לעשות תהליך של השלמה עם האובדן. זו המטרה של שבעת המי האבל ושנת האבל לאחר מותו של אדם במשפחה.
    הקושי הוא שהאדם שהלך לעולמו יש לו "נציגות" בתוך נפשנו. השקענו בו מעצמנו, כך שמשהו משלנו הלך יחד עם הנפטר

מציע שתעלי על הכתב מחשבו על היחסים שלך עם סבתא. מה הייתה בשבילך? מה היית בשבילה? מה במיוחד את זוכרת ממנה..כמו זיכרונות ילדות. תוכלי ללכת לטיפול על כל זה..אפשר גם לכתוב "מכתבים לסבתא" בהם את מביעה את רגשותייך באופן חופשי..
    ומה היא הייתה אומרת לך עכשיו כשאת כה דואבת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו