שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    איריס
    18/04/2016

רציתי לשתף בנושא שכבר מלווה אותי זמן רב. אני סובלת מרגישות יתר בגוף ובנפש. לכן אני נבהלת מאוד בקלות במיוחד מהמצב הביטחוני דאז והיום.וזה מורגש בכל הגוף למשל עם מדברים בחדשות על משהו לא טוב זה מקפיץ אותי.זה קורה לי גם בחברה אני מפחדת מתגובות של חברים שלא יפגעו בי ולכן אני נמנעת להיות בחברת אנשים.אני כבר רוצה לנשום לרווחה מהדבר הזה או לפחות למצוא דרכים להתמודד כבר הגעתי למצב שאני לא יכולה להמשיך ככה לפעמים אני מרגישה שזה כמו להיות בבית כלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ורד מור
    18/04/2016

שלום איריס
    רגישות יתר היא נטייה מולדת שקשה לשנות אותה .מה שניתן לעשות זה להשלים איתה ,לזכור שלרגישות יש גם יתרונות וללמוד כיצד להשתמש בה לטובה ומבלי שתגביל את איכות חייך, כפי שנשמע מדברייך שקורה כעת. את מתארת שאת חשה לעיתים בכלא ונשמע שאת רוצה ומוכנה לצאת ממנו לחופשי. כמה דברים שאת יכולה לנסות לעשות מעבר ללבקש עזרה מקצועית זה לתרגל טכניקות של הרפייה דרך נשימות ודרך משפטים מרגיעים שאת יכולה להציב מול אותן מחשבות מלחיצות ומפחידות. גם אם התגובה הראשונית היא דריכות ובהלה ניתן לתרגל נשימה עמוקה ומשפטים מרגיעים בתקווה שעם התרגול והזמן תופעות החרדה וההמנעות יפחתו.
    מאחלת לך למצוא את הדרך לצאת מעבדות לחירות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו