מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכםדניאלה21/04/2016
אני רווקה בת 35 בלי זוגיות מתמשך אני לא יודעת אבל אני כנראה סובלת ממחשבות טורדניות יכול להיות שזה ocd אין לי מושג עם זה זה,לאחרונה שמתי לב שאני מתגעגעת לבחור שעבר תאונה לפני כמה שנים וכיום הוא נשוי עם ילדים הוא יצא מזה בנס.היה לנו רומן אבל היחסים שלנו קצת עלו על סרטון בוא נגיד אני נכנסת הרבה לאינטרנט לפייסבוק כדי לראות אותו ולמרות ששנים לא ראיתי אותו במיוחד אחרי שהוא התחתן שבעקבותיו נכנסתי למשבר וטופלתי אפילו על ידי תרופות פסיכיאטריות כי הייתי מאוהבת בו קשות ולבסוף הוא התחתן עם מישהי אחרת,ובכל זאת אני מרגישה אחרי הרבה זמן שדווקא יצאתי מזה. פתאום הכל חזר לי ואני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו שוב.אני יודעת שהוא נשוי ובטח ובטח אני לא יתקשר אליו או יקלקל את היחסים שלו בינו לבין אשתו יותר נכון אני מחזיקה את עצמי לא להתקשר אליו.מה יכולה להיות הסיבה ששוב אני אובססיבית מגעגועים אליו? האם זה ocd? האם אני מאוהבת סדרתית? או אולי יש לי ocd וזה מטעה אותי היום המחשבות לגביו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכם - תגובה
ורד מור25/04/2016שלום דניאלה.
לכולנו יש מחשבות טורדניות לפעמים ואין לי יכולת במסגרת זו לאבחן ולקבוע האם יש ocd.
מאוד יכול להיות שהגעגועים שאת חשה הם לקשר. לא פעם כשאנו בודדים או מרגישים את החוסר בקשר אינטימי קרוב אנו נוטים להזכר במישהו מסויים שייצג קשר כזה עבורנו ולהשליך את געגועינו עליו. נשמע שאותו קשר לא עשה לך טוב בלשון המעטה. ואני מאחלת לך למצוא קשר טוב ונכון עבורך. מציעה לך להשקיע את האנרגיות בלמצוא קשר חדש ומיטיב ולשייך את געגועייך לאותו אדם כגעגועים לקשר, קרבה ואהבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)