שלום לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם
    דניאלה
    21/04/2016

אני רווקה בת 35 בלי זוגיות מתמשך אני לא יודעת אבל אני כנראה סובלת ממחשבות טורדניות יכול להיות שזה ocd אין לי מושג עם זה זה,לאחרונה שמתי לב שאני מתגעגעת לבחור שעבר תאונה לפני כמה שנים וכיום הוא נשוי עם ילדים הוא יצא מזה בנס.היה לנו רומן אבל היחסים שלנו קצת עלו על סרטון בוא נגיד אני נכנסת הרבה לאינטרנט לפייסבוק כדי לראות אותו ולמרות ששנים לא ראיתי אותו במיוחד אחרי שהוא התחתן שבעקבותיו נכנסתי למשבר וטופלתי אפילו על ידי תרופות פסיכיאטריות כי הייתי מאוהבת בו קשות ולבסוף הוא התחתן עם מישהי אחרת,ובכל זאת אני מרגישה אחרי הרבה זמן שדווקא יצאתי מזה. פתאום הכל חזר לי ואני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו שוב.אני יודעת שהוא נשוי ובטח ובטח אני לא יתקשר אליו או יקלקל את היחסים שלו בינו לבין אשתו יותר נכון אני מחזיקה את עצמי לא להתקשר אליו.מה יכולה להיות הסיבה ששוב אני אובססיבית מגעגועים אליו? האם זה ocd? האם אני מאוהבת סדרתית? או אולי יש לי ocd וזה מטעה אותי היום המחשבות לגביו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם

הוספת תגובה

• שלום לכם - תגובה

ורד מור
    25/04/2016

שלום דניאלה.
    לכולנו יש מחשבות טורדניות לפעמים ואין לי יכולת במסגרת זו לאבחן ולקבוע האם יש ocd.
    מאוד יכול להיות שהגעגועים שאת חשה הם לקשר. לא פעם כשאנו בודדים או מרגישים את החוסר בקשר אינטימי קרוב אנו נוטים להזכר במישהו מסויים שייצג קשר כזה עבורנו ולהשליך את געגועינו עליו. נשמע שאותו קשר לא עשה לך טוב בלשון המעטה. ואני מאחלת לך למצוא קשר טוב ונכון עבורך. מציעה לך להשקיע את האנרגיות בלמצוא קשר חדש ומיטיב ולשייך את געגועייך לאותו אדם כגעגועים לקשר, קרבה ואהבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו