בדידות עקב מות בן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות עקב מות בן זוג
    אורנית
    22/05/2016

הי
    רווקה מאז שחבר שלי נפטר ממחלה קשה אני תמיד לבד בחגים בשבתות ובכלל כל השבוע אני שבר כלי בגלל הבדידות וחושבת מחשבות שליליות אינסופיות. גרה ברמת גן אנא מכם אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות עקב מות בן זוג

הוספת תגובה

• בדידות עקב מות בן זוג - תגובה

ורד מור
    24/05/2016

שלום אורנית
    החיים מזמנים לנו התמודדויות רבות ואחת מהן היא השכול. ביחוד במדינה שלנו . החיים והמוות באים יחד ואף אחד לא יכול להמלט מכך. עצוב לאבד אדם קרוב ויקר, אדם שהיה חלק מחיינו ופתאום איננו -לפחות בהיבט הפיזי. האם יש אנשים קרובים נוספים בחייך? האם יש לך את מי לשתף? אנו יודעים כמה חשוב להעזר בזמנים כאלו ולא להשאר לבד. אם אין לך אף אדם קרוב שאת יכולה לשתף בתחושותייך הקשות מציעה לך להתחבר לקבוצת תמיכה או למטפל שיוכלו להקל ולעזור לך להתחבר מחדש לאנרגיית החיים ולשמחה ועניין בחייך. זהו תהליך שלא קורה בין יום אבל קורה. אל תוותרי על חיים מלאי סיפוק , עניין ואנשים קרובים. ניתן להתחיל לבנות את זה בכל רגע .מצאי את מי שיכול לעזור לך בכך. את מוזמנת גם ליצור איתי קשר אם תבחרי. מקבלת מטופלים גם ברמת גן.
    בהצלחה. ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו