מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אנרגיות ומצב רוח ירודחני07/06/2016
שלום ורד.
בתקופה האחרונה הרגשתי מצויין תפקדתי כל בוקר קמתי עם שמחה,פתאום ביומיים האחרונים קמתי בהרגשה זיפתית אני רבתי עם חברה ועכשיו אנחנו בקושי מדברות בנוסף אני מרגישה בדידות מסויימת כרגע אין לאן לצאת ועם מי לצאת אני כל הזמן יושבת בחדר או עם האינטרנט או הטלוויזיה יש לי גם תחושה כזאת שבגלל המצב רוח הירוד לא בא לי לצאת מהבית וגם כרגע אין לי בדיוק לאן לצאת.אני יושבת בבית שוקעת במחשבות שליליות מדוכדכת וכמה שאני מנסה לעשות אפילו הליכה של 10 דקות לא עוזר לי כלום.אני אשמח להתייעץ איתך מה לעשות בקשר לזה ואיך להתחיל לחשוב חיובי למרות כל מה שקורה לי? אני מרגישה שאין לי אנרגיות לשום דבר.אשמח להתייעץ איתך בנושא ואולי לקבל טיפ איך לחזור לעצמי? אני ממש מודה לך זה מאוד חשוב לי.ערב נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה לי ביומיים האחרונים
חני07/06/2016ןאני מרגישה אנרגיה ירודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר קטן ואחרון
חני07/06/2016אני גם קמה עם מחשבה שאף אחד לא אוהב אותי,אני לא שווה כל מיני מחשבות שליליות וזה ואני רוצה לצאת מהמחשבות השליליות האלה,שוב תודה על עצתך זה חשוב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר ממש אחרון
חני07/06/2016אני כותבת לך מכיוון שאין לי עם מי להתייעץ לטיפול כרגע אני לא הולכת כבר סיפרתי לך למה ולכן אשמח אפילו לטיפ לפחות איך לצאת מהמחשבות השליליות? תודה מכל הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר ממש אחרון - תגובה
ורד מור07/06/2016שלום חני
שמחה לשמוע שהייתה לך תקופה טובה. חשוב לזכור שבחיים יש מחזוריות בכל דבר. גם במצב הרוח שלנו וגם באנרגיות. איזון מתבטא ביכולת שלנו להכיל את הכל ולא להשאב לדרמות. כך שקודם כל קבלי את זה שאין מצב סטטי של מצב רוח טוב. החיים הם דינמיים. מתרחשים בהם אירועים שונים שמצריכים התמודדות ואתגרים שמאפשרים צמיחה. וקונפליקט בין אישי הוא בהחלט מצב לחץ שיכול לגרום לתחושות לא נעימות. לאחר קבלת התנודות והשינויים תרגלי את הבחירה המודעת, זכרי שיש לנו בכל רגע יכולת לשנות את המחשבות שלנו ולא לתת להן לנהל אותנו ואת מצב רוחנו. זהו זמן טוב לתרגול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
חני07/06/2016ועל עזרתך ורד.אני אכן אתרגל את זה.ערב נפלא ויום מקסים שיהיה לך מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)