חוסר אנרגיות ומצב רוח ירוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אנרגיות ומצב רוח ירוד
    חני
    07/06/2016

שלום ורד.
    בתקופה האחרונה הרגשתי מצויין תפקדתי כל בוקר קמתי עם שמחה,פתאום ביומיים האחרונים קמתי בהרגשה זיפתית אני רבתי עם חברה ועכשיו אנחנו בקושי מדברות בנוסף אני מרגישה בדידות מסויימת כרגע אין לאן לצאת ועם מי לצאת אני כל הזמן יושבת בחדר או עם האינטרנט או הטלוויזיה יש לי גם תחושה כזאת שבגלל המצב רוח הירוד לא בא לי לצאת מהבית וגם כרגע אין לי בדיוק לאן לצאת.אני יושבת בבית שוקעת במחשבות שליליות מדוכדכת וכמה שאני מנסה לעשות אפילו הליכה של 10 דקות לא עוזר לי כלום.אני אשמח להתייעץ איתך מה לעשות בקשר לזה ואיך להתחיל לחשוב חיובי למרות כל מה שקורה לי? אני מרגישה שאין לי אנרגיות לשום דבר.אשמח להתייעץ איתך בנושא ואולי לקבל טיפ איך לחזור לעצמי? אני ממש מודה לך זה מאוד חשוב לי.ערב נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה קורה לי ביומיים האחרונים

חני
    07/06/2016

ןאני מרגישה אנרגיה ירודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר קטן ואחרון

חני
    07/06/2016

אני גם קמה עם מחשבה שאף אחד לא אוהב אותי,אני לא שווה כל מיני מחשבות שליליות וזה ואני רוצה לצאת מהמחשבות השליליות האלה,שוב תודה על עצתך זה חשוב לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר ממש אחרון

חני
    07/06/2016

אני כותבת לך מכיוון שאין לי עם מי להתייעץ לטיפול כרגע אני לא הולכת כבר סיפרתי לך למה ולכן אשמח אפילו לטיפ לפחות איך לצאת מהמחשבות השליליות? תודה מכל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר ממש אחרון - תגובה

ורד מור
    07/06/2016

שלום חני
    שמחה לשמוע שהייתה לך תקופה טובה. חשוב לזכור שבחיים יש מחזוריות בכל דבר. גם במצב הרוח שלנו וגם באנרגיות. איזון מתבטא ביכולת שלנו להכיל את הכל ולא להשאב לדרמות. כך שקודם כל קבלי את זה שאין מצב סטטי של מצב רוח טוב. החיים הם דינמיים. מתרחשים בהם אירועים שונים שמצריכים התמודדות ואתגרים שמאפשרים צמיחה. וקונפליקט בין אישי הוא בהחלט מצב לחץ שיכול לגרום לתחושות לא נעימות. לאחר קבלת התנודות והשינויים תרגלי את הבחירה המודעת, זכרי שיש לנו בכל רגע יכולת לשנות את המחשבות שלנו ולא לתת להן לנהל אותנו ואת מצב רוחנו. זהו זמן טוב לתרגול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

חני
    07/06/2016

ועל עזרתך ורד.אני אכן אתרגל את זה.ערב נפלא ויום מקסים שיהיה לך מחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו