לא מאושרת ומסופקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מאושרת ומסופקת
    עדי
    08/06/2016

אני נשואה בת 49 עם ילדה בת 8 אני עובדת במקום טוב אבל מרגישה שלא טוב לי.אני לא רואה את חצי כוס המלאה,לא יודעת על מה להניח את האצבע.אני מרגישה חוסר סיפוק לא המשפחה ומקום העבודה יש לי משפחה נהדרת ומקום עבודה מצויין אבל חוץ מזה החברה לא מעניינת אותי במיוחד ואני מרגישה ככה לא אטרקטיבית ומעניינת כפי שהרגשתי פעם. מה לעשות? האם זה קשור לגילי המתקדם? ומה אני יכולה לעשות כדי להגיע לסיפוק בחיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאושרת ומסופקת

הוספת תגובה

• למה לא מחזירים תשובה?

עדי
    14/06/2016

האם הפורום קיים? עם כן אשמח עם תחזירו לי תשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מאושרת ומסופקת - תגובה

ורד מור
    14/06/2016

שלום עדי ,מצטערת על העיכוב בתשובה. לעיתים ההודעה מתפספסת. לא נראה לי שמה שאת מתארת קשור בגיל. חיינו רצופים בעליות ומורדות. את היא זו שיכולה לתת את התשובה למה יכול לתת לך סיפוק בחיים .אם את מרגישה שחסר לך עניין מצאי אותו. חקרי ובדקי איזה חלק שלך לא בא לידי ביטוי ולאיזה צורך אין מענה. מה שיכול לעזור לראות את חצי הכוס המלאה זה להתמקד בה. יש שיטה שאומרת להתחיל או לסיים כל יום עם רשימת הדברים עליהם את מודה בחייך. זה יכול לעזור כהתחלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו