דיכאון בגלל מחלה של אבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בגלל מחלה של אבא
    חני
    19/06/2016

ערב טוב ורד.
    אני חייבת את עצתך מה לעשות? אימא שלי היתה בחו"ל ארבעה ימים ואבא שלי חולה בדימנציה עם כתבתי את זה נכון. בזמן שאימא שלי היותה בחו"ל לקחת על עצמי את האחריות על אבא שלי ועל הבית דבר שלא עשיתי אף פעם. בארבעה ימים האלה היה לי מאוד קשה עם אבא שלי וכאשר אימא שלי אתמול חזרה לארץ הוא התנהג אליה לא טוב. אימא שלי עצבנית ממנו ואני מדוכאת מכל העניין הזה ומאז שאימא שלי היתה בחו"ל ועד עכשיו למרות שאימא שלי חזרה אני בדיכאון בגלל המצב בבית.אשמח לעצה או לטיפ כעזרה עצמית ללא טיפול איך אני יכולה להתמודד עם הדיכאון לגבי מה שקורה עם אבא שלי גם כואב לי לראות את אימא שלי עצבנית ומרירה. כרגע אני גרה בבית כי אין לי איפה לגור ובטח לדיור דרך מסגרת אני לא מעוניינת מנסיון.אשמח לדעת בבית מה לעשות ואיך להתחיל לקום בבוקר בשמחה אחרי הימים האלה?
    אני ממש מודה על תמיכתך ועזרתך זה חשוב לי מאוד.ערב נפלא ושוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בגלל מחלה של אבא

הוספת תגובה

• המשך

חני
    20/06/2016

תיקון.אני לא יודעת עם זה דימנציה אבל מאז שאימא שלי חזרה מחוץ לארץ אבא שלי עצבני מתנהג בעצבים כלפי וכלפי אימא שלי אולי טעיתי שכתבתי דימנציה אבל הוא פשוט לא דיבר לעניין ואולי בגלל זה חשבתי.אבל באופן אישי זה כואב לי שאבא שלי מרגיש לא טוב ומתנהג לא יפה לאימא שלי במיוחד במיוחד אחרי שחזרה מטיסה.ואני כל הזמן רק עסוקה בו ובאימא שלי אני לא נהנית ממה שעשיתי לפני שאימא שלי טסה לא חיה את החיים הרגילים שלי ואני פשוט רוצה לחזור לשמחה שלי ולכיף שלי אני ממש אשמח עם תוכלי לייעץ לי איך לחזור לעצמי ולחיים הרגילים שלי.אני ממש מודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ורד מור
    20/06/2016

שלום חני
    אין אפשרות במסגרת הזאת לתת מענה מעמיק ומקצועי בנוגע למצוקות. זה מסתכם בעיקר בחיזוק ועידוד או בטיפים קטנים. אחד ההיגדים שאני מאוד אוהבת אומר :תן לי את האומץ לשנות את מה שניתן לשינוי, את השלווה לקבל את שלא ניתן לשנות ואת התבונה להבחין בניהם.
    לא קל לגור עם ההורים ולהיות נוכח ביחסים קשים בניהם אבל יש גבול אם בכלל ליכולת שלנו לשנות את זה או לאחריות על כך. מציעה לך להתמקד בחיים שלך עליהם יש לך יותר שליטה ואחריות ולצאת מהבית לפעילויות שנותנות לך הרגשה טובה. וכמו תמיד, אם זה מאוד מציק לך, למצוא את המסגרת בה תוכלי להיעזר.
    ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ורד

חני
    21/06/2016

תודה על כל התמיכה שאת נותנת לי בפורום אני מאוד מעריכה את זה שיהיה לך יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו