יום הולדת בלי חברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום הולדת בלי חברים
    חני
    26/07/2016

בוקר טוב ורד.
    היום יש לי יום הולדת ומאז שחברה שלי נפטרה לפני שנה כמו שכתבתי לך עם את זוכרת חוץ מהמשפחה אין לי חברים לחגוג איתם וזה ממש מדכא אותי ולא נעים.החברים התפזרו ונותק הקשר עם כולם ואני רוצה בכל זאת להרגיש טוב ביום הולדת שלי מה אני יכולה לעשות איך אני יכולה לשפר את ההרגשה שיהיה לי בכל זאת יום הולדת שמח?
    תודה ורד ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום הולדת בלי חברים

הוספת תגובה

• יום הולדת בלי חברים - תגובה

ורד מור
    26/07/2016

היי חני. מזל טוב!!! בואי נתחיל בזה שתחליטי עכשיו שיהיה לך יום הולדת שמח בלי קשר לכלום!! הרבה מזה תלוי בך ויכול לבוא מבפנים.
    למה? כי בטוח יש לך הרבה דברים להודות עליהם בחייך. עצם זה שאת חיה, נושמת, מודעת, מבקשת עזרה, יודעת ליצור קשרים, גם אם הם התנתקו , ועוד הרבה דברים שאני לא יודעת כי לא מכירה אותך אבל בטוחה שהם שם...
    מאחלת לך שנה בה תמצאי חברים חדשים מתאימים ,שיהיה לך נעים במחיצתם ושתהיי שמחה גם ללא העזרים החיצוניים, למרות שזה יותר קשה. לכי וקני לעצמך מתנה, תעשי משהו שאת ממש אוהבת. תשמיעי לעצמך שירים שעושים לך טוב ותעשי עוד צעד ביצירת החיים שאת רוצה. את יכולה לעשות את זה גם את תחושת הבדידות את יכולה לשנות. יש עוד הרבה אנשים בודדים בחוץ שישמחו לקשר .מצאי אותם.
    שיהיה לך יום מקסים במיוחד!! לכי תדאגי לזה....
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ורד

חני
    26/07/2016

תודה על התמיכה והמזל טוב,עשית לי יום הולדת שמח.אני באמת צריכה להסתכל על חצי כוס המלאה.שיהיה לך יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו