מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוהבת במפורסם שהוא נשויחני31/08/2016
היי ורד.
אני מאוד אשמח עם תוכלי לעזור לי במשהו שכבר כמה זמן מפריע לי,אני יודעת שזה לא פורום זוגיות אבל יש לי בעיה אני מאוהבת במישהו שאני מכירה אישית שהוא זמר מפורסם נשוי,אני יודעת אני מודעת לזה שבלתי אפשרי שאהיה בת הזוג שלו אבל אני לא מפסיקה לראות אותו באינטרנט ולחשוב עליו,אני מכירה אותו אישית המון שנים תמיד היה לי רגש אליו,אבל מילא עם הייתי רואה אותו בגבול באינטרנט זה בסדר אבל אני רואה אותו בלי סוף ונכנסת לדכדוך מזה,קשה לי לצאת ממנו וזה גם מפריע לי לעשות דברים אחרים בחיים.בנוסף לטיפול פסיכולוגי אשמח עם תוכלי לייעץ לי איך להתמודד עם זה ולחזור לחיים הרגילים והשמחים ולאפשר לעצמי לעשות ולהתעסק בעוד דברים חוץ מאשר לשבת באינטרנט ולהסתכל עליו כל הזמן ולקנא באשתו,כרגע אין לי זוגיות וזה גם מפריע לי,אני כל כך רוצה לחזור לעצמי אני יודעת שמתי שאפסיק לחשוב עליו זה יפסק אבל זה אובססיביות נראה לי.אשמח עם תוכלי לענות לי במהרה אני מאוד מודה לך ורד,יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי זה נובע
חני31/08/2016מהבדידות שאני חווה אני לא יודעת.
תודה רבה על המענה זה מאוד יעזור לי את תמיד נותנת לי עצות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
חני05/09/2016תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהבת במפורסם שהוא נשוי - תגובה
ורד מור05/09/2016היי חני
נראה שאת מבינה את הבעיה, ממה היא נובעת ואת ההשאבות שלך להתנהגות אובססיבית שאינה תורמת לך. הדבר המומלץ הוא להשקיע את הזמן הזה בחיפושים של קשר שיכול להתממש . מצאי בתוכך את הכוח לעצור את ההתעסקות בו ותעיזי למצוא מישהו שיכול באמת להיות פוטנציאל לקשר. הוא בטוח נמצא שם. זה מצריך בחירה מודעת וחזקה יחד עם התמדה כדי לשחרר את עצמך ממשהו שמשאיר אותך בתסכול מתמשך ולא מאפשר לך להגיע את הפוטנציאלים האמיתיים שנמצאים שם עבורך. אף אחד לא יכול לעשות את הבחירה הזאת עבורך. לכי וחפשי את היש במקום להתמקד באין.
בהצלחה!
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ורד
חני05/09/2016על עזרתך,המשך שבוע מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ורד - תגובה
מנשה כהן05/09/2016שלום. בנוסף לדברים של ורד - מציע לבדוק מה יש שם בגבר הזה שכל כך מדבר אליך? תעונה כלשהי שלו, מול צורך מסוים שלך, או רק העובדה שהוא "מפורסם" ואת מדמיינת מקום לידו..
הוא מייצכ משהו בשבילך. מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
חני06/09/2016זה לא בגלל שהוא מפורסם.אני יצאתי איתו תקופה ולבסוף בחר במישהי אחרת,לא בגלל שהוא מפורסם.אבל רק רציתי להבהיר שאחרי שורד כתבה לי הגעתי למסקנה לעזוב את העניין הזה,ולהכיר מישהו באמת שאוכל להיות איתו שיהיה שם בשבילי,במשך היומיים האלה זה נחלש לי ואני כבר לא כל כך חושבת עליו הגעתי למסקנה שלא יצא מזה כלום בקשר אליו אני אכיר מישהו יותר מתאים מחר אני מתחילה קורס חדש בתקווה שאכיר אנשים חדשים ואולי אכיר מישהו שבאמת יהיה לי טוב איתו אולי אוכל למצוא אהבה חדשה.הגעתי למסקנה שזה באמת לא רלבנטי זה בן אדם נשוי ואין לי מה לעשות איתו ולחשוב עליו. תודה על עזרתכם ערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה רגע של משבר
חני06/09/2016אבל זה עבר,החלטתי לעזוב את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי להבהיר
חני06/09/2016כנראה שזה קרה לי בגלל הבדידות שאני חווה כרגע אחרי שחברתי נפטרה ונותן הקשר עם כל החברים שהיינו ביחד שקשורים לחברה,אני יצאתי איתו הרבה לפני שחברתי נפטרה ושהכרתי את חברה שלי ז"ל יכול להיות שפשוט נזכרתי בקשר איתו כי כרגע אין לי בן זוג וככה זה יצא מקווה שהסברתי נכון.אבל אני רוצה לפתוח דף חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)