מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להתמודד עם נפילה רגשית עקב חוסר עבודהאנונימית30/05/2017
היי ורד.
אני רציתי לשאול עוד שאלה אני בראשית שנות ה50 כמו שכתבתי לך לא נשואה ללא ילדים העובדה שעד עכשיו לא מצאתי עבודה אני מרגישה שכל בוקר אני קמה עם תחושה של ריקנות לא יודעת מה לעשות עם עצמי נכנסתי להרגשה של נפילה רגשית העובדה שעד עכשיו אין לי עבודה הרגשתי מאוד מעיקה בייחוד ששנים עבדתי בשוק העבודה סך הכל יש לי משפחה אוהבת ותומכת חברים אבל אני כל הזמן מתעסקת עם הרגשות המעיקות האלה אני מרגישה גם קושי בהשגת מטרות. בנוסף לטיפולים כאלה או אחרים איך אפשר להתגבר על ידי עזרה עצמית? תודה על ההקשבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מחכה למענה
אנונימית04/06/2017אני מודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמר חיים של שמחה ומשמעות מבלי תלות בגורם חיצוני
ורד מור04/06/2017היי יקרה. נשמע שנוצר בתוכך מרחב ששואף להתמלא מחדש במשמעות וזה שהוא נשאר בינתיים ריק מעלה רגשות מעיקים. עד שתתחברי שוב לשוק העבודה מציאה לך למצוא את אותם הדברים קטנים ככל שיהיו שמביאים לך שמחה או תחושת משמעות ולדאוג לממש אותם בכל יום. עשי רשימה של מה שעושה לך טוב. זה יכול להיות חוג לריקוד או ציור או הליכה בים או התנדבות באיזשהו מקום או סתם לשתות קפה בגינה כלשהיא ולהנות מהרגע. ככל שתאספי יותר רגעים של התרגעות שמחה נתינה ויצירה כך תעלי את הסיכויים להזמנת הזדמנויות חדשות לחייך. זאת במקום לשקוע למרה שחורה. הרגילי את עצמך שבכל פעם שעולה מחשבה שלילית שגורמת לך לנפילה רגשית תחליפי אותה במחשבה טובה, נותנת תקווה ומוקירת תודה על כל הטוב הקיים.
בהצלחה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)