מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ג'אנק פוד וחרדה קשהמורן10/06/2017
שלום,
אני בת 22 ומגיל צעיר מאוד סובלת מחרדה קשה שהתמתנה מעט לאורך השנים, אך עדיין גרועה.
רציתי לשאול, האם זה הגיוני שבכל פעם שאני אוכלת ג'אנק פוד אני מרגישה ממש פיזית שמשהו במוח שלי פשוט משתבש..ממש שהאיזון הכימי פשוט מופר, אני מרגישה רע, החרדה גוברת, הגוף שלי מרגיש רע בגלל כל מה שיש במאכלים האלה.?
ובתקופות שאני מנסה להימנע כמעט לחלוטין מג'אנק פוד והתזונה שלי מורכבת מירקות פירות אגוזים גבינות רזות ארוחות בריאות באופן כללי וכולי.. אני מרגישה ב"שליטה" וגם אני מרגישה שהמוח שלי רגוע יותר והחרדה פוחתת.?
* ואני לא אוכלת הרבה ג'אנק אבל גם אם זה יהיה חד פעמי אני ארגיש רע וחרדתית ושהמוח שלי משתגע.
זה הגיוני שהמוח שלי מגיב בצורה כל כך קיצונית למאכלים האלה?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'אנק פוד וחרדה
ורד מור11/06/2017בהחלט יכול להיות שאכילה לא מזינה תשפיע על הגוף אבל נשמע שמה שבעיקר מעצים את ההרגשה הלא טובה שלל אלו האמונות והמחשבות שמתלוות לזה והחרדה כמובן. כמו כל כאב או תחושה אחרת בגוף, כאשר אנו בחרדה או מתח שנובעים ממחשבות מפחידות התופעות גדלות ומתעצמות. כדאי לנסות לנטרל את המחשבות השליליות בנוגע לכך .זה לא קל ולרוב מצריך עזרה מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)