דכדוך בגלל קושי ללא בן זוג ועבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכדוך בגלל קושי ללא בן זוג ועבודה
    אנונימית
    29/06/2017

בוקר טוב
    כבר כמה זמן שאני מרגישה בנוסף שאין לי עבודה קושי שאני מרגישה בגלל תחושה שאין לי בן זוג. עברתי פרידה קשה לפני שנתיים ומאז אני לא מצליחה למצוא בן זוג וזה מביא אותי לדכדוך אני מנסה בכוח לחפש ולא מוצאת וזה מתסכל אותי מאוד בנוסף שאני לא עובדת גם אשמח לתמיכתך איך אוכל להקל על עצמי אני מאוד אשמח עם תוכלי לענות לי במהרה ולסייע לי בפורום תודה רבה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לסיוע בפורום בלי לייעץ לי כרגע על טיפול

אנונימית
    29/06/2017

מאוד אשמח למענה מהיר תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - חוק המשיכה

ורד מור
    29/06/2017

הדבר העיקרי שאני יכולה להציע לך זה להתמקד בחיובי ולא בשלילי. ישנו חוק משיכה שמושך אלינו את הדומה. אם נתמקד במה שחסר לנו גם נצור הרגשה לא טובה וגם נחזק את השלילי שבחיינו. אם נכיר תודה על כל היש נוכל לחזק את משיכת הטוב לחיינו. מציעה לך לכתוב בכל בוקר או ערב רשימה של דברים שאת מודה עליהם בחייך. מתוך נסיון שלי ושל מודרכים תלמידים ומטופלים זה עוזר לנו לעשות שיפט ולהתחיל להזרים לחיינו אפשרויות חדשות וטובות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו