משבר רגשי שלא מפסיק כבר כמה ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משבר רגשי שלא מפסיק כבר כמה ימים
    אנונימית
    09/07/2017

היי ורד אני מחפשת טיפול הוליסטי כדי לטפל בעצמי אבל בינתיים עד שיסדרו לי את זה אני מרגישה בימים האחרונים משבר רגשי שנובע בדכדוך חרדות ודפיקות לב. אם כל מה שכתבתי לך בפורום בינתיים עד שאתחיל את הטיפול הייתי שמחה אם היית מייעצת לי איך לחזור לחיים הרגילים והשמחים שהיו לי לפני כל המשבר הזה פשוט עד שאמצא טיפול אין לי למי לפנות לכן אני פונה אליך לפחות עד שאתחיל טיפול סליחה על ריבוי השאלות בפורום אבל חשוב לי לחזור לחיים רגילים ושמחים איך עושים את זה? איך לקום בבוקר בשמחה? אני מאוד אשמח אם תוכלי לענות לי וזו השאלה האחרונה כתבתי הרבה בפורום אני יודעת אבל זו שאלה שבאמת חשובה לי. תודה רבה על תגובתך לשאלתי ערב נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשר לטיפול הוליסטי שאלך לטיפול

אנונימית
    09/07/2017

הרופאה שלי מסדרת לי את זה אבל זה יקח קצת זמן עד שאתחיל טיפול בגלל זה אני פונה אליך אני ממש אשמח אם לפחות תציעי לי איך לקום בבוקר בשמחה ולחזור לעצמי שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה- עד הטיפול

ורד מור
    09/07/2017

הלוואי וזה היה כל כך קל שאפשר היה לפתור את זה במשפט כאן. אני לא יודעת מספיק על המצב שלך. בכללי אם נזכור שמצבי רוח הם דבר משתנה ועובר שגם תלוי בנו נוכל לעיתים לבחור לשנות. גם אם זה מאולץ קצת בהתחלה. תנסי לעשות דברים שמשמחים אותך. קטנים ככל שיהיו. לחשוב מחשבות חיוביות, לראות סרט מצחיק, להקשיב לשיר שעושה לך טוב. להיות במחיצת אדם שמטעין אותך באנרגיות חיוביות ולזכור שהכל עובר והכל התנסויות ואולי יש כאן גם משהו שניתן לצמוח ממנו....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כל כך מודה לך על העצות הנהדרות שנתת לי

אנונימית
    10/07/2017

זה חיזק אותי מאוד יום נהדר שיהיה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו