מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משבר רגשי שלא מפסיק כבר כמה ימיםאנונימית09/07/2017
היי ורד אני מחפשת טיפול הוליסטי כדי לטפל בעצמי אבל בינתיים עד שיסדרו לי את זה אני מרגישה בימים האחרונים משבר רגשי שנובע בדכדוך חרדות ודפיקות לב. אם כל מה שכתבתי לך בפורום בינתיים עד שאתחיל את הטיפול הייתי שמחה אם היית מייעצת לי איך לחזור לחיים הרגילים והשמחים שהיו לי לפני כל המשבר הזה פשוט עד שאמצא טיפול אין לי למי לפנות לכן אני פונה אליך לפחות עד שאתחיל טיפול סליחה על ריבוי השאלות בפורום אבל חשוב לי לחזור לחיים רגילים ושמחים איך עושים את זה? איך לקום בבוקר בשמחה? אני מאוד אשמח אם תוכלי לענות לי וזו השאלה האחרונה כתבתי הרבה בפורום אני יודעת אבל זו שאלה שבאמת חשובה לי. תודה רבה על תגובתך לשאלתי ערב נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לטיפול הוליסטי שאלך לטיפול
אנונימית09/07/2017הרופאה שלי מסדרת לי את זה אבל זה יקח קצת זמן עד שאתחיל טיפול בגלל זה אני פונה אליך אני ממש אשמח אם לפחות תציעי לי איך לקום בבוקר בשמחה ולחזור לעצמי שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה- עד הטיפול
ורד מור09/07/2017הלוואי וזה היה כל כך קל שאפשר היה לפתור את זה במשפט כאן. אני לא יודעת מספיק על המצב שלך. בכללי אם נזכור שמצבי רוח הם דבר משתנה ועובר שגם תלוי בנו נוכל לעיתים לבחור לשנות. גם אם זה מאולץ קצת בהתחלה. תנסי לעשות דברים שמשמחים אותך. קטנים ככל שיהיו. לחשוב מחשבות חיוביות, לראות סרט מצחיק, להקשיב לשיר שעושה לך טוב. להיות במחיצת אדם שמטעין אותך באנרגיות חיוביות ולזכור שהכל עובר והכל התנסויות ואולי יש כאן גם משהו שניתן לצמוח ממנו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל כך מודה לך על העצות הנהדרות שנתת לי
אנונימית10/07/2017זה חיזק אותי מאוד יום נהדר שיהיה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)