בקשר ללימודים שאני לומדת במגביל לטיפול ששאלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר ללימודים שאני לומדת במגביל לטיפול ששאלתי
    אנונימית
    12/07/2017

היי ורד. סליחה שאני כותבת הרבה אבל אני ממש זקוקה לעצה ועזרה.אני הולכת להרצאות סדנאות שמשלמת חד פעמי על הלימודים האלה אני מאוד נהנית מהלימודים אבל בגלל שאין לי תקציב להמשיך בלימודים חשבתי להפסיק.הבעיה שהמרצה אמרה לי קצת בצורה קשוחה שאני אוכל לבוא לשתי השיעורים בחינם ולמרות זאת מצד אחד אני רוצה לבוא לשיעורים מצד שני אני מפחדת שאפילו שהיא אמרה לי לבוא בחינם אני מפחדת שהיא בסופו של דבר כן תדרוש ממני כסף היא שיכנעה אותי לבוא ואני בחרדות ממנה אני לא רוצה להתקשר אליה ולהטריד אותה בגלל החרדות שלי ולשאול אותה עוד פעם ועוד פעם עם זה באמת בחינם כי מצד אחד אני כן רוצה להמשיך מצד שני אני מפחדת שהיא תדרוש ממני כסף ותהיה לי בעיה גם מבחינה משפחתית אין לי תקציב ואין להורים שלי תקציב אני מרגישה שהלב שלי פועם חרדות איומות דפיקות לב ולא יודעת האם כן להתקשר אליה לא להתקשר אליה מה לעשות עם המחשבות האלה ועם לא ארצה להמשיך בלימודים אני מפחדת שהיא תתקשר ותכריח אותי מה אני עושה עם החרדה הזאת? גם יש לי כאבים בחזה בגלל החרדה הזאת,עד שאתחיל טיפול אין לי למי לפנות ואני ממש מבקשת את עזרתך ללא פנייה לטיפול כי אני אמורה להתחיל טיפול אבל עד שבוע הבא ההרצאה הסדנה הבאה מה לעשות עם הדפיקות לב החרדות המחשבות השליליות האם להתקשר אליה? האם לבוא ללימודים? כי אני מפחדת שאם אני לא אבוא ללימודים היא תתקשר ותדרוש ממני לבוא ותגיד שזה בחינם ואחרי הלימודים תדרוש ממני כסף אני ממש מבקשת בקשה ממך ותודה גדולה מכל הלב עם תוכלי לכתוב לי בהקדם האפשרי ותוכלי להוריד לי את רמת החרדה שיש לי כרגע אני מאוד מודה לך ורד מכל הלב יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח עם תעני לי במהירות האפשרית

אנונימית
    12/07/2017

כדי שהדפיקות לב הרעידות והכאבים בחזה יפסיקו לי איך להסיח את עצמי מהחרדה הזאת? אני ממש ממש מודה לך ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא לעזרה ראשונית שאוכל להתמודד

אנונימית
    12/07/2017

במיוחד עם התופעות הפיזיות בגוף תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ורד מור
    12/07/2017

היי יקרה. לא הבנתי בדיוק ממה את סובלת. אם זו חרדה, נסי לנשום עמוק בידיעה שזה יעבור. האם בעבר קבלת מרופא משהו שיכול להקל? אם כן, קחי. לפעמים עוזר לגעת בתנועות עיסוי בגוף . ולעתים הדבר שעוזר הוא לא לפחד מהחרדה אלא לבדוק בדיוק מה קורה לך, ולתת לה להיות במלואה. מאוד קשה בפורום כזה להבין מה בדיוק קורה ולתת עיצה מועילה. מציעה לך למצוא מישהו שיכול ללוות אותך בתהליך החקירה והחזרה לאיזון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החרדה נובעת ממחשבות שליליות ובקשר לזה יש לי שאלה אחרונה אחרונה

אנונימית
    12/07/2017

אני יודעת שזה מחשבות שליליות זה מחשבות שווא שאני מכניסה לעצמי לראש אשמח רק לטיפ אחד קטן מעשי מה לעשות כדי לצאת ממחשבות שליליות בנוסף לנשימות ועיסוי זה מאוד יעזור לי עם תתני לי הצעה כזאת כדי להקל על המחשבות השליליות אני מאוד אודה לך עם תתני לי עצה מעשית כזאת בנוסף לעיסוי ולנשימות שאני בהחלט יישם רק עם את מסכימה כמובן לתת לי עצה מעשית למחשבות שליליות או איפה אני יכולה לקרוא באינטרנט על מחשבות שליליות האם יש אתר ספציפי שאת מכירה שאקרא שיכול לעזור לי עם אני במצוקה או הרצאה באינטרנט שאת יודעת לגבי זה? אשמח מאוד וחשוב לי שתעני לי לגבי זה תודה על כל העזרה והתמיכה וזה השאלה באמת באמת אחרונה לגבי זה ובכלל שאני שואלת סליחה שכתבתי לך יותר מדי אבל זה חשוב לי ועד הטיפול אין לי למי לפנות ממש אשמח למענה אחרון תודה וערב נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו