שום דבר לא ריגש אותי אותי אף פעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שום דבר לא ריגש אותי אותי אף פעם
    מישהי
    29/06/2019

שלום. אני בת 20 אומנם צעירה יחסית אבל אני מרגישה כאילו שום דבר לא מספק אותי כלומר אף פעם לא הרגשתי שמחה או ריגוש לגבי משהו אפילו קטן ואם כן הרגשתי אז ישר אחרי זה נעלם כלא היה. בן אדם שאוהב נוחות והתחלתי לנסות לשנות זאת לעשות דברים שפחדתי לעשות ואכן כן זה נתן בי התרגשות וציפיה אבל ישר אחרי אני בדאון אני בוכה ואני מרגישה ריקנות. אני מגיעה להבנה שאם היה לי הכל בחיים : שאיפות אהבה, מקצוע , חברות , ילדים כל מה שאני רוצה בעולם - עדיין הייתי מרגישה אותו דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דברים משתנים

ורד מור
    30/06/2019

בוקר טוב, נראה לי שאת צעירה מידי כדי לקבוע משהו כלכך גורף וגורלי לגבי חייך. דברים משתנים. שמחה היא רגש שנמצא בנו מלידה גם אם בעוצמות שונות.ושביעות רצון קשורה מאוד לאמונות שלנו. כדאי לבדוק מה בדיוק קורה בתוכך ולמה. ולזכור שתמיד יש פוטנציאל לשיפור ולריפוי. כשעולה שאלה יש עליה גם תשובה. וכשעולה כמיהה יש לה מענה. זו האמונה שלי בכל מקרה. שבוע מבורך. ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרשה לעצמך

מנשה כהן
    30/06/2019

שלום. נראה שאת לא מרשה לעצמך להתרגש ולהרגיש עוד ועוד. אולי את לא יודעת מה לעשות אם באמת תרגישי..מה זה ידרוש ממך. היחסים שלך עם אנשים והעולם ישתנו. וכל זה מפחיד ומאיים. בחרת בתגובת המנעות מלהסחף ללב ים ולהשאר בטוחה על החוף. אפשר לשער שההמנעות הזו קשורה לאיסורים או לתסכולים מחייך ככילדה וכמתבגרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו