מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להקל על עצמי באמצעות כלים פסיכולוגיים?טל27/05/2020
שלום רב. אני התחלתי טיפול פסיכולוגי וגם תרופתי. הטיפול לא זה עם הרבה קשיים ואתגר ומצד שני אני מקבלת טיפול של אהבה טיפול מיטבי וטוב. שאני בקושי ואתגר רציתי לשאול איך אני יכולה להקל על עצמי שארגיש יותר טוב שאני חוזרת הביתה? זה טיפול של שעתיים. מחפשת כלים מתחום הפסיכולוגיה בבית כדי להקל על עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתחזק תחושה טובה
ורד מור29/05/2020שלום רב וחג שמח!
העלית שאלה שהרבה מטופלים שואלים. איך הם יכולים לתחזק את התחושה העוטפת, מכילה אוהבת, את התחושה שהם לא לבד בקושי כשהם עוזבים את הקליניקה וצריכים להמשיך לבד עד הפגישה הבאה. אני חושבת שחשוב לצייד את מי שמגיע לטיפול בכלים כדי לחזק את העצמאות ולא את התלות. ישנם כלים רבים ואני לא מכירה אותך אבל אחד הדברים שמאוד עוזרים זה חיבור לנשימה ולגוף עם משפטי הכלה , קבלה ואהבה לעצמנו. משהו שדורש תרגול יום יומי. להקשיב פנימה, לזהות את הרגש, לבדוק מה אני צריך/צריכה עם כמה שפחות בקורת או התנגדות. ואם יש יותר מידי התעסקות פנימה לחפש הסחות דעת שעושות לי טוב. מה משמח אותי? מה נותן לי תחושה טובה? לעיתים זה פעילות פיזית, הנעה של הגוף.
לתרגל בחירות אחרות. על מה לחשוב, במה להתמקד. לשים לב אילו משפטים אני בעיקר משחזרת בראש וללמוד שפה חדשה.
אלו כמה רעיונות כלליים מבלי להכיר. מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים אנרגטיים הוליסטים יש כזה דבר
טל29/05/2020אני רוצה להעזר בבית או ללכת לטיפול אנרגטי האם בפסיכולוגיה הוליסטית יש טיפולים אנרגטיים שאני יכולה להתמודד בחיי היום יום. עם במקרה הטיפול ההוליסטי מתאים לטיפול אנרגטי אשמח לדעת. אני רוצה להעלות את האנרגיה שלי אחר הצהריים בנוסף לטיפים הנהדרים שנתת לי תבורכי אני מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)