מודעות רגשית ומחשבתית לתחושות שליליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודעות רגשית ומחשבתית לתחושות שליליות
    שני
    18/08/2020

יש לי מידי פעם ימים מבאסים ומחשבות שליליות, רגשות שליליים, מה ניתן לעשות כדי להגיע למודעות מחשבתית טובה?
    גם הדימוי העצמי שלי שלילי ואם קורה לי משהו לא נעים באותו יום אני עייפה עם הרגשה שלילית כל היום.

אני לא בטיפול כזה או אחר. אשמח לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עם זה אפשרי אשמח למענה

שני
    18/08/2020

תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגול ובחירה

ורד מור
    18/08/2020

היי שני
    כולנו חווים לפעמים ימים או זמנים של מחשבות שליליות שמעוררות רגשות שליליים. לעיתים הם מתקבעים והופכים להיות ברירת המחדל התודעתית שלנו וזה משפיע על איכות חיינו לרעה.
    חשוב שתזכרי שיש לנו יכולת לבחור למה לתת את תשומת הלב שלנו ובמה להתמקד ולייצור מחשבות אחרות,
    לדמיין מציאות אחרת . משמחת. כמו ערוצים בשלט. וגם זה מצריך תרגול. ואז כשמתרגלים מספיק זמן המחשבות המיטיבות גוברות ומרוממות אותנו. זה גם יתרום לדימוי העצמי.
    את יכולה גם לעשות רשימה של כל הדברים הטובים בך ובחייך ולקרוא אותה כל יום... היא תעזור לך להתמקד בחיובי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו