האם ואיך להעיר לילד על פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ואיך להעיר לילד על פעילות גופנית
    אור
    21/12/2020

בני בן 18, כל היום על המחשב, סובל מעודף משקל קל ומיציבה חלשה.
    אם אני אומרת לו שכדאי לעשות פעילות גופנית כל שהיא מתעצבן, ואני מבינה את הכעס שלו כי גם אני לא אוהבת כשמעירים לי על נושאים כאלו.
    מצד שני, מפחדת שלא מבין את החשיבות .. מפחדת לעזוב את הנושא לגמרי ואז אולי יגיע למצבים שיהיה לו יותר קשר לצאת מהם.
    מה עלי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שליטה בגיל ההתבגרות

ורד מור
    06/01/2021

שלום אור
    הרבה מאתנו לא אוהבים שמעירים לנו על משהו שוב ושוב. בייחוד כשאנחנו יודעים שזה נכון ובייחוד כשזה ילד בגיל ההתבגרות.
    אני מבינה שזה מאוד מפריע לך ואת רוצה בטובתו אבל מהניסיון שלי מה שיעיל לעשות במצב כזה זה להגיד משהו כמו: אני יודעת
    שאתה כבר ילד גדול ואני לא יכולה לשלוט על מה שתעשה או לא תעשה . אלו בחירות שלך. אבל כדי שאדע שנהגתי באחריות כאימא שלך חשוב לי להגיד לך כמה זה חשוב בעיני........
    ולפרוש את מה שאת חושבת. לא בהאשמות אלא באופן כללי על בריאות ויציבה והניסיון שלך. וזהו. את יודעת שאמרת. מכאן זו בחירה שלו. ולהפסיק להציק. זה בין כה לא עוזר. אי אפשר לכפות ואי אפשר לחסוך את מה שאדם צריך או בוחר לעבור על בשרו . כשאנחנו משחררים אנו מעלים את הסיכוי שיתרחש שינוי. .. להביע את דעתנו פעם אחת, גג פעמיים ולקוות שהם יעשו את הדבר הנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו