איך להניע את עצמי אחרי ירידת מוטיבציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להניע את עצמי אחרי ירידת מוטיבציה
    יעל
    26/02/2021

שבת שלום וחג שמח.
    בבוקר אני נמצאת במועדון תמיכה וכשאני באה לשם אני במצב רוח טוב אני והחברים צוחקים ממש כיף. רק הבעיה שאני חוזרת הביתה פתאום לקראת אחרי הצהריים אני מתחילה להרגיש ריקנות אין לי חשק לעשות כלום ורובצת מול הטלוויזיה בעוד שיש קורונה עכשיו וזה לא קל להיפגש עם חברים. מה ניתן לעשות עם ריקנות בשעות אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מילוי תחושת הריקנות

ורד מור
    28/02/2021

היי יעל
    את מתארת תחושה שאני בטוחה שהרבה מכירים אותה.
    בייחוד אלו החיים לבד. היום מסתיים, אנחנו עוברים למצב אחר, עם פחות פעילות, פחות רעשים חיצוניים, החושך יורד ולא פעם חשים שם תחושת ריקנות ובדידות. בייחוד כעת בתקופה הזאת. אין מנוס מלהכנס פנימה ולפגוש את עצמנו.
    מלבד טלוויזיה וכל ההיצע הרב שיש היום און ליין כולל שיחות עם אנשים קרובים, הרצאות, מדיטציות .... יצירה היא פתרון נפלא. ציור, כתיבה, נגינה, ריקוד...
    כל מה שגורם לליבך לשיר. פחות דברים של חשיבה ויותר חוויה.
    וכמו תמיד, אם זה לא מועיל או משפר את המצב תמיד ניתן לפנות ליעוץ מקצועי ולהעזר...
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו