קושי בקבלת החלטות מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בקבלת החלטות מה עושים
    סיגל
    10/03/2021

שלום.
    הייתי שמחה להתיעץ איתך על נושא קבלת החלטות. אני רוצה לעשות הליכה כל ערב ומתעצלת לא יודעת מה להחליט מצד אחד זה עושה לי טוב מצד שני אני מתעצלת אני יודעת שזה עוזר לדיכאון. אבל אני מתלבטת עם עצמי במחשבה עם לעשות כל יום או לא. בכלל יש לי קושי בקבלת החלטות בכללי. יש לי בלבול בראש האם כן ליישם או לא. אני מרגישה מין תחושת מועקה ועייפות בעקבות זה. איך אני יכולה להתמודד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח למענה על השאלה

סיגל
    15/03/2021

תודה רבה יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניתי מייד באותו יום

ורד מור
    15/03/2021

הי סיגל
    עניתי כבר. לא ברור מה לי קרה עם זה. אענה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשה עצמית

ורד מור
    15/03/2021

היי סיגל
    לרוב ההתלבטות המתמשכת ומתמשכת מתישה אותנו.
    יש החלטות שהן הרות גורל ומלוות בחוסר ודאות.
    במקרה זה יש התלבטות בנוגע למשהו שאת יודעת מראש שיעשה לך טוב. לעיתים עדיף לקחת במקרה כזה את תפקיד המבוגר האחראי ופשוט להחליט משהו ולעשות. פשוט לעשות. להפסיק את ההתשה העצמית והבלבול. אחרת זה יכול להמשך בלי סוף ולהמשיך לעייף.
    עדיף לבחור במשהו שימלא באנרגיות ולא ירוקן אותן....במשהו שהוא לטובתי ולא נגדי...
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו