חופשה בחול המועד ריקנות ודכדוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשה בחול המועד ריקנות ודכדוך
    נירית
    28/03/2021

שלום רב.
    יש לי חופשה ממקום שאני נמצאת בו בחול המועד. כל מה שנשאר לי זה להיות באינטרנט. בלי חברים בלי כלום. זה קורה לי רק בחופשה. אני מרגישה ריקנות אני מורחת את עצמי יושבת באינטרנט אין לי מה לראות באינטרנט אני סתם גולשת וזה מביא אותי לסוג של דכדוך. מה ניתן לעשות במצב זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הנאה ומשמעות

ורד מור
    29/03/2021

היי נירית
    כמובן שכאן אין לנו יכולת לבדוק לעומק את תחושת הריקנות והחוסר בחייך. שווה בדיקה... אבל ברמה פרקטית
    נשמע שזו הזמנה עצמית להרחיב את טווח הדברים שמעניינים אותך או מספקים תחושת משמעות.
    הרבה מאתנו נמשכים אוטומטית לאינטרנט. ממש ברמת התמכרות.
    טוב שאת מודעת לדכדוך. הדכדוך מהווה סמן דרך לכיוון אחר. נראה שמשהו בתוכך מבקש תנועה, חידוש, הרחבה...
    אז מה לעשות? לצאת מהסחת הדעת השואבת הזאת שמהווה גם אזור נוחות ולחפש אמצעים אחרים לטעינה עצמית, הנאה, משמעות, תנועה, התפתחות או סתם מנוחה וחיבור אמתי עם עצמך.
    פשוט לעצור את ההרגל הזה שלא עושה לך טוב ,למצוא מה כן עושה לך טוב ולתת לך את זה.
    במה היית רוצה למלא את זמנך הפנוי? את חייך? העזי ועשי. גם אם זה צעד קטן.
    בהצלחה וחג שמח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה עזרת לי מאוד

נירית
    29/03/2021

תבורכי חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו