אובססיה בסופי שבוע לבחור שאהבתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובססיה בסופי שבוע לבחור שאהבתי
    יעל
    27/06/2021

האם תוכלו לעזור לי? בסוף שבוע אני נמצאת בלי חברים קצת בדידות ואני נכנסת לפייסבוק ואינסטגרם לבחור שאהבתי ואני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו עוד פעם. אין לי חברים בסופי שבוע וזה בא מהרגשה לא טובה. באמצע השבוע אני עובדת יש לי שגרה ואני לא מרגישה את זה ולא חושבת עליו. האם תוכלו לתת לי טיפ קטן מה אני יכולה לעשות עם האובססיה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• ורד תוכלי לענות לי עם זה אפשרי

יעל
    29/06/2021

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כתבתי בשם בדוי כי אני לא רוצה להזדהות

יעל
    29/06/2021

אני ממש אודה לך על המענה תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לעצור אובססיה לאחר שמזהים אותה

ורד מור
    29/06/2021

זה שאת מזהה שזו אובססיה זה טוב. זהו הצעד הראשון בלצאת מולה ולהגיד לה- לא!
    את רואה שכשאת עסוקה בדברים אחרים את נמנעת מלעשות מה שעושה לך רע אז זו התשובה : מצאי דברים אחרים שמעניינים אותך, קשרים חדשים שיפיגו את הבדידות ובחרי במודע להתעסק בהם-
    מתוך רצון להיות בעד עצמך ולמנוע ממך סבל מיותר. זה מצריך רצון אמיתי, תרגול והתמדה.
    עם כל המשיכה לעשות משהו שמשתלט עלינו לעצור ולהגיד - הפעם לא!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו