מידע רפואי
פורומים
- תרפיה באומנות
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- רפואת מטיילים
- הפרעות אכילה - תמיכה
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- פסיכיאטריה
- ניתוחים גינקולוגים בלייזר
- הסרת שיער ואפילציה
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- רפואת עור פוטודינמית
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- אובססיה בסופי שבוע לבחור שאהבתייעל27/06/2021
האם תוכלו לעזור לי? בסוף שבוע אני נמצאת בלי חברים קצת בדידות ואני נכנסת לפייסבוק ואינסטגרם לבחור שאהבתי ואני מרגישה שאני מתחילה להתאהב בו עוד פעם. אין לי חברים בסופי שבוע וזה בא מהרגשה לא טובה. באמצע השבוע אני עובדת יש לי שגרה ואני לא מרגישה את זה ולא חושבת עליו. האם תוכלו לתת לי טיפ קטן מה אני יכולה לעשות עם האובססיה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד תוכלי לענות לי עם זה אפשרי
יעל29/06/2021תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי בשם בדוי כי אני לא רוצה להזדהות
יעל29/06/2021אני ממש אודה לך על המענה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעצור אובססיה לאחר שמזהים אותה
ורד מור29/06/2021זה שאת מזהה שזו אובססיה זה טוב. זהו הצעד הראשון בלצאת מולה ולהגיד לה- לא!
את רואה שכשאת עסוקה בדברים אחרים את נמנעת מלעשות מה שעושה לך רע אז זו התשובה : מצאי דברים אחרים שמעניינים אותך, קשרים חדשים שיפיגו את הבדידות ובחרי במודע להתעסק בהם-
מתוך רצון להיות בעד עצמך ולמנוע ממך סבל מיותר. זה מצריך רצון אמיתי, תרגול והתמדה.
עם כל המשיכה לעשות משהו שמשתלט עלינו לעצור ולהגיד - הפעם לא!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?