חוסר מוטיבציה אנרגיה וחולשה מה עושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מוטיבציה אנרגיה וחולשה מה עושים
    רינת
    19/08/2021

היי ורד אשמח לטיפ קטן ואני מקווה שתסכימי. ביומיים האחרונים אני חשה עייפות נפשית חולשה זה לא דיכאון או חרדה אבל זה ירידה אנרגטית שלא מתחשק לי לעשות שום דבר. גם עם חברות אין לי חשק להיפגש. אני מרגישה ריקנות מסוימת אשמח עם תוכלי לייעץ לי מה לעשות במצב כזה? אני ממש מודה לך סוף שבוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• יש גם ימים כאלו...

ורד מור
    19/08/2021

היי רינת
    לפעמים יש גם ימים כאלו. הגוף והנפש שלנו מאוד דינמיים ובהתחשב במה שקורה בחוץ וגם במזג האוויר יש מספיק סיבות טובות לירידת אנרגיה.
    לעיתים מה שנכון זה להיות בקבלה עם מה שיש ולהקשיב לגוף. הרבה עבודה פנימית ואנרגטית נעשית בתוכנו כשאנו נחים ואולי זה מה שמתבקש עכשיו. פשוט להתמסר ולסמוך. אולי זה בדיוק מה שאת צריכה. את המנוחה השקטה הזאת לרגע.
    זאת כמובן רק בתנאי שזה קצר וחולף
    אם את רואה שזה ממשיך או מתגבר ומלווה בתחושות קשות כדאי לפנות לסיוע מאיש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תודה רבה ורד על המענה המהיר

רינת
    19/08/2021

עזרת לי סוף שבוע נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו