בת הזוג שלי זקוקה לעזרה ממי שבאמת יבין את מצבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת הזוג שלי זקוקה לעזרה ממי שבאמת יבין את מצבה
    זוהר
    20/09/2021

הבת זוג שלי סובלת מPTSD. היא עברה הרבה טראומות בחייה, מה שגורם לה לפעמים להיכנס ללופים שבהם היא מרגישה שהכל אבוד ואין לה טעם לחיות.
    כשהיא יוצאת מהלופים האלו, היא מתפקדת מדהים. עובדת, לומדת, מתקדמת, מלאת שאיפות. היא טוענת שהיא לא זוכרת כלום מאותם לופים, ושבאותם רגעים זו לא היא.
    לאורך השנים, היא הייתה אצל פסיכולוגים ופסיכיאטרים רבים, שטענו שהיא צריכה אשפוז בגלל אותם הלופים, מה שרק החמיר את מצבה.
    היא מאוד רוצה להשתקם, ולהירפא מאותן הטראומות, אך היא חוששת לקבל עזרה מפחד ששוב יאשפזו אותה בעל כורחה.
    מה ניתן לעשות? יש דרך שבה היא תוכל לקבל טיפול ולתקשר את הרגשות שלה גם בזמן לופים כאלה, בלי שידווחו עליה כסכנת התאבדות?
    יש לציין שהיא בחיים לא ניסתה באמת להתאבד, אחרת כבר לא הייתה איתנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• פסיכולוגיה הוליסטית

ורד מור
    20/09/2021

קשה לתת חוות דעת מבלי לפגוש אותה אבל נשמע שיכול להיות שפסיכולוגיה הוליסטית תוכל לתת מענה אחר ואולי מתאים יותר. מהניסיון שלי שווה לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו