שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    קורל
    31/07/2008

אני לא יודעת היכן להתחיל, הכל כל כך קשה ,אני לא צעירה יש לי בעל יש לי ילדים בוגרים אבל בכל זאת אני בודדה לא מצליחה לתקשר עם בעלי הוא אדם אגואיסט שחושב רק על עצמו, הוא חלה לפני כמה שנים ומאז החליט שהוא לא יכול לעשות כלום לפרנסתו ושעלי לפרנסו ולעשות הכל לבדי לדאוג לו כל כך קשה לי אין לי חברות היכן לשפוך את הלב קשה לי גם מפני שאני מפרנסת לבד ועכשיו גם עלי לעזוב עבודה ולחפש משהו חדש שזה לא פשוט בגילי לא יודעת מה לעשות מיואשת, וזקוקה לתמיכה מאד. מה לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קורל,שלום לך

ד''ר קורין שחר
    31/07/2008

נראה לי כי כל תשובה תהיה מאד שטחית למכלול הבעיות שאת פורסת כאן.
    על פי התרשמותי, וויתרת לחלוטין על עצמך, וחיית למען המשפחה והילדים.
    היות ואת אומרת שאין לך קשרים עם חברות, אני חושבת שהדבר שהכי מתאים עבורך הוא להתחיל ללכת לסדנאות שיש בהן נשים בלבד.
    שם תלמדי לשמוע מהנשים האחרות כיצד הן פורשות את הבעיות שלהן, כיצד הן מגיבות לבעיות של האחרות וכצעד ראשון יהיה זה מקום שבו גם תוכלי לקבל תמיכה, וגם תוכלי להיפתח לדברים חדשים.
    ישנן המון סדנאות בהמון נושאים, ולשם התחלה, חשוב שתמצאי משהו שנמצא בקרבת מגורייך ועל פי היכולת הכספית שלך (וסדנאות יכולות להיות בעלות נמוכה יחסית).
    לדעתי, כל סדנה במידה ותנוהל על ידי מנחה טובה, תוכל להביא אותך למסלול חדש בחייך.

ראי זאת כצעד ראשון במסע חשוב מאין כמותו אל עצמך ועצמיותך.
    אשמח לשמוע ממך כאן, אם הצעתי זו נראית לך.
    בינתיים, חפשי גם ספרים העוסקים במודעות עצמית, גם בהם תוכלי לקבל תמיכה כשתגלי כי בעיות שנראות לך היום כחסרות פתרון, יש רבים/ות שמתלבטים/ות בהן, ותמיד יש דרך להתחיל דף חדש בחיים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו