איך יודעים מה מתאים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יודעים מה מתאים לי
    יואב
    03/08/2008

אני זקוק למטפל כבר זמן רב, הנושא נדחה עקב העלויות וגם מעיסוקים אחרים, כעת מצבי הנפשי לא משהו ואני מרגיש שעלי להתחלי בטיפולים. אבל כיצד אני בוחר מטפל, כיצד אדע איזה תחום הכי מתאים לי? ומה לגבי התדירות והעלויות? איך מחליטים? האם לפי המלצות ואז המטפל עלול להיות במרחק נסיעה, או ללכת למי שהכי קרוב, ללכת למטפל גבר או אשה וכו'?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך יודעים מה מתאים לי

הוספת תגובה

• באמת איך יודעים...

מנשה כהן
    03/08/2008

שלום יואב
    אמנם, כפי שתארת, לא פשוט להחליט כשמציבים את כל סימני השאלה
    מאחר שמדברים באופן כללי כרגע - נראה שהדבר הראשון הוא מה הבעיה או העניין שאתה רוצה לטפל כדי לבחור את המטפל ממקצועות הטיפול המתאימים.

האם יש לך המלצות על מטפל או מטפלת? האם אתה חש שונה כשאתה רואה את עצמך יושב עם מטפל-גבר או מטפלת אישה? גם המרחק משנה אם מדובר בטיפול לא-קצר

אני מציע להשלים דו-שיח זה בשיחת טלפון במטרה לעזור לך לקבל החלטה לאור השיקולים שהעלית.
    או תכתוב כאן להמשך

אם אתה מתקשר - אנא תשאיר הודעה ברורה עם שמך ואשוב אליך

מנשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליואב

ד''ר קורין שחר
    03/08/2008

ברגע שאתה חש צורך בטיפול, זה הזמן הנכון להתחיל בכזה.
    השאלה שלך מתרכזת בנתונים הטכניים ואנסה לענות לפיהם.
    אכן, חשוב ביותר למצוא מטפל/ת נכון לך, כי לתקשורת בינכם יש משקל מאד משמעותי ביכולת להפיק את מירב התועלת מהטיפול עצמו.
    לגבי תחום הטיפול, חשוב שתחשוב אם מתאים לך להתמקד בבעיות עכשויות, או שרצונך להגיע לבירור מקיף וממצה יותר של הסיבות שהובילו אותך לבעיות אלו.
    בכל מקרה, הייתי מייעצת לך לנסות כאפשרות ראשונה ללכת לשיחה ראשונית עם מטפל/ת קרוב גיאוגרפית ובאותה שיחה לברר לעצמך בעזרתו את סוג הטיפול, ומשכו (באופן כללי ביותר), ולקחת לעצמך זמן לחשיבה בהתאם לשיחה שתהיה בינכם.
    עלות ותדירות הינם פועל יוצא ותמיד ניתן להתגמש על פי התחושה שחשים כשמתחילים בטיפול עצמו.
    לגבי מין המטפל, לא נראה לי שזה מהותי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו